2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 106 پست
خوب برای بچه اول که میدن دخترانه پسرانه تو سیسمونی میذارن واسباب بازی وخیلی وسایل مثل کریر تخت گهوار ...

گلم ما رسم سیسمونی نداریم برا اولی همه این چیزارو خواهرم بهم داد برا بچه ش بود..ولی خودش دوباره بچه دار شد بعش دادمشون الان همشون خراب شدن یا انداخت دور

ن رسم نداریم سیسمونی...ولی تمام لباسای بچه اولمو مادرم برام گرفت با اینکه رسم نبود..انقد برا دخترم خ ...

خوب لباسبقیه رو نگیر مجبور میشه بره خودش برای بچت بگیره مگه می‌تونه لخت بذارش برای دخترا هم اشتباه کردی 

الان که قهر کردی ولی بگو باید ماهیانه برای خودم پیچه ها در نظر بگیری تا من بتونم اسباب بازی لباس یا پی انداز کنم طلا بگیرم براشون 

شده برجی یه تومن ازش بگیر تا عادت کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم ما رسم سیسمونی نداریم برا اولی همه این چیزارو خواهرم بهم داد برا بچه ش بود..ولی خودش دوباره بچه ...

خوب دیگه پس به نظرم قهر بمون دخترت هم با خودت آوردی پیشت اگه هست 

بگو همه چی تهیه کن تا برگردیم 

خوب پس با خواهرش حتما حساب کتابی داره یا خواهرش هم جایی براش کاری کرده سیسمونی رسم شما نیست که مادرت ...

شوهرم دوران مجردی سه ماه خونش زندگی کرد دوران نامزدیمون بودیم..هر روزی ک میومد بیرون زنگ میزد مرغ سبزی نوشابه نون بخر بیار ..کل خرج خونشونو اون چند ماه شوهر من میداد حتی نصف اجاره خونه..شوهرم کجبور شد خونه اجاره کنه پنج ماه زودتر از عروسیمون چون اصلا نمیتونست پس انداز کنه

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم 

البته خب شوهرم وضع مالی زیاد خوبی نداره 

ولی هیچ انتظاری نداره ک پول تو جیبی بده بهم 

فقط یارانه دست منه 

هرچی لازم دارم،  برای خرید خونه،  بچه و خودم بهش میگم ک بخره 

اگ دو هزارتومنم بده بهم باید ته قرون ب قرونشو دربیاره ک کجا خرج شده 

تازه من دوساله ازدواج کردم 

شما چطور نه سال دووم اوردی؟؟  عزیزم الان برگرد خونت و به هیچ وجه ب شوهرت نگی ک قهر کردی بگو حالم خوش نبود رفتم حال و هوام عوض شه 

صبرت و ببر بالا چون تغییر دادن شوهرت الان بعد چن سال خیلی سخت میشه

همه خریدارو بنداز گردنش 

چه برای بچه چه خونه و زندگی 

ببین پیجای سیسمونی شهرتون رو اگ داری هرچی عشقت میکشه عکس بگیر بده بخره 

ن رسم نداریم سیسمونی...ولی تمام لباسای بچه اولمو مادرم برام گرفت با اینکه رسم نبود..انقد برا دخترم خ ...

عزیزم نبتید لباسای اونو میوردی شده پاره پوره تنشون کن ولی از کسی نگیر تا مجبور بشه بخره ، نیازم نیس از حراجی بگیری 

برو تو‌ بوتیک لباسای شیک بردار 

نازنین خانم هستم :)))

ما هر سال عید برا مادرشوهرم یکی از پسراش شیرینی میخره، یکی از جاریام هر وقت نوبت شوهر اونه، اون سال ...

اگرهمه بطورمساوی میدن اشکالنداره

نادرشوهرمن ازما ده میلیون ده میلیون میکنه واسه توله های دیکش ازخون سگ حرومتره جون حق من وبجمه ک شوهرم میده ب اون ولی ب من هزارتومن نمیده

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده..؟  ببین کاراتو شدیم دوتا غریبه از...~ نیواد 

خوب لباسبقیه رو نگیر مجبور میشه بره خودش برای بچت بگیره مگه می‌تونه لخت بذارش برای دخترا هم اشتباه ک ...

گلم یه سال عید ب زور ازش پول گرفتم برا بچم لباس بخرم باهام اومد همه چیو میگفت خوب نیست تا آخرش یه دست لباس ک ب دلمونم نبود خریدیم...لباس کهنه مردمو ک تنش میکردم میگف همینا از نو ها بهترن .. 

عزیزم نبتید لباسای اونو میوردی شده پاره پوره تنشون کن ولی از کسی نگیر تا مجبور بشه بخره ، نیازم نیس ...

رفتم یه دست لباس صفر نوزادی بردارم  ۸۰۰تومن اونم عادی وگرنه اون خوشگلا۱۹۰۰بود..‍شوهرم فقط دو تومن بهم داده بود قیمتارو میدیدم نگاه پولم میکردم مغزم سوت میکشید 

رفتم یه دست لباس صفر نوزادی بردارم ۸۰۰تومن اونم عادی وگرنه اون خوشگلا۱۹۰۰بود..‍شوهرم فقط دو تومن به ...

تنهایی نرو خرید گلم 

ببرش با خودت بذار خودش پول بده ، که بفهمه با ۲ تومن هیچی نمیشه 

نازنین خانم هستم :)))

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم البته خب شوهرم وضع مالی زیاد خوبی نداره ولی هیچ انتظاری نداره ک پول ...

بهش گفتم اومدم خونه مامانم چند روز قیافتو نبینم اگه اونجا بمونم سکته میکنم دیشبم اومد دنبالم گفتم میخوام چند روز نبینمت خودم میام فقط راحتم بزار برو ب مراسمتون برس.. بهشم تیکه پروندم ک زود داماد دار شدی کت شلوار میخری براش خداقل یکی هم برا خودت میخریدی با این لباسا نری جشنشون...شوهرم برا خودشم هیچی نمیخره..خلاصه اومدم یه قهر الکی فقط خونه خودم نیستم فردا میرم خونم دخترم باید بره مدرسه شیفت ظهره...