2777
2789
عنوان

خونه من اندازه خونه موش هم نیست آبروم رفته مغزم هنگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 42 پست

بخدا خونه قبلی ما هم همین بود قدیمیم بود تازه اتاق خوابم نداشت من یه دختر ۲۵ ساله مجرد هم بودم و با خانواده م باهم زندگی میکردیم 

اطرافیانمون هم همه پولدار و خونه ها معمولی و خوب

بنظرم خودتو اذیت نکن مهم چیزای دیگ زندگیته اینم خدا درست میکنه 

برا ماهم بعد ۱۵ سال خدا درست کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وسایلتو سبک کن چاره ای نیست مبلا و تختو رد کن بره پشتی بزار واقعیت خونه کوچیک مبل لازم نداره  تلویزیونو بزن به دیوار ظروف وقابلمه های اضافیم بزار انباری خونه مادرشوهری جایی

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بخدا خونه قبلی ما هم همین بود قدیمیم بود تازه اتاق خوابم نداشت من یه دختر ۲۵ ساله مجرد هم بودم و با ...

مشکلم چشم و هم چشمی نیست 

مرتب و تمیز نمیشه هیچوقت 

مشکلم چشم و هم چشمی نیست مرتب و تمیز نمیشه هیچوقت

صبوری بهترین راه حله

بسپر به خدا 

خدا خودش جوری درست میکنه ک باورت نمیشه 

از خدا بخواه ولی صبور هم باش

استغفار ۷۰ بندی امام علی رو بخون 

ما عادت کردیم به مبل و تخت

وقتی فضا ازاد شه میبینی چه حس بهتریه سال اول زندگیمون مستاجربودیم خونه خیلی نقلی بودجهازم چیدم راه نفس کشیدن نبود مبل وتختارو برگردوندم خونه بابام  اصا خیلی عالی شد راحت شدم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....