2777
2789
عنوان

ای خدا یعنی گناه من چی بود

301 بازدید | 16 پست

ای کاش به جای این که عمرمو پای درس خوندن میدادم که آخرش هیج گوهی نشدم ای کاش از همون ۱۸ سالگی میرفتم دنبال شغل آزاد ویه حرفه یاد میگرفنم والان تو ۳۰ سالگی این قدر سرگردون دوعالم نبودم😔 خانوادم نمیزاستن میگفتن فقط بشین درس بخون😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چی بود منم خودم دوس دارم از همین اول وارد شغل و کاری شم ولی خانواده ام میگن با درس خوندنم میشه ...

فوق لیسانس زیست دارم خانوادم به زور منو فرستادن تجربی که پزشک بشم اما آزاد مامایی قبول شدم ولی من وبه خاطر پولش نفرستادن نمی بخشمشون

من عاشق درس و پیشرفت بودم 

اما خانوادم نزاشتن 

نه میزاشتن سرکار برم 

نه درس بخونم 

بختمم باز نشد.

من سرگردونم 

شما باز سنت کمه. برو استخدامیارو شرکت کن . 

بجنب دختر که سن استخدامت رد نشه

فوق لیسانس زیست دارم خانوادم به زور منو فرستادن تجربی که پزشک بشم اما آزاد مامایی قبول شدم ولی من وب ...

نمیتونی استخدامی هارو شرکت کنی ?

اره ماماییم اگه میرفتی خیلی توش پوله

فوق لیسانس زیست دارم خانوادم به زور منو فرستادن تجربی که پزشک بشم اما آزاد مامایی قبول شدم ولی من وب ...

مثل من منم علوم پایه خوندم

مدرک م به درد هیچی نمیخوره

تازه استخدامی شرکت کنم حس میکنم تو مصاحبه ردم کنن

شروع کردن خوندن و پشیمونم آخه ۳۵سال استخدام میکنن به نظرت وقتی از من خیلی کم سن و سالتر هست

مثل من منم علوم پایه خوندممدرک م به درد هیچی نمیخورهتازه استخدامی شرکت کنم حس میکنم تو مصاحبه ردم کن ...

چه ربطی داره. اتفاقا با تجربه تر و فهمیده تر ربطی ب سن نداره

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

مثل من منم علوم پایه خوندممدرک م به درد هیچی نمیخورهتازه استخدامی شرکت کنم حس میکنم تو مصاحبه ردم کن ...

من الان یه بجه هفت ماهه تو شکمم دارم😔😔 منم هی میگم واس اموزش پرورش بخونم نخونم سرگدونم نمیدونم چی کار کنم

چه ربطی داره. اتفاقا با تجربه تر و فهمیده تر ربطی ب سن نداره

ب یه خبر خوندم میخان سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از ۲۴به۳۰سال بشه

منتها موافقت نکردن گفتن آخ. خدمتشون سنشون بالاس بازدهی نداره

بعد فکر کن بیان بیشتر ۳۰ استخدام کنن

کلا دهه شصتیا نسل سوختن

نا امید نباش یه قدم با انرژی وانگیزه برداری بقیشو خدا برات خوب میچینه من امسال قبول شدم خیلی افراد دیدم باسن بالا واولین بار قبول شدند چون با تمام قوا جنگیدند وتلاش کردند برای اینکه سال بعد ب دلیل اینکه سنشون نمیخورد هر طور بود باید امسال قبول میشدند...

ب یه خبر خوندم میخان سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از ۲۴به۳۰سال بشهمنتها موافقت نکردن گفتن آخ. خدمتشون ...

ای بابا.. عجب شروط مسخره ای میزارن

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️