2777
2789
عنوان

من همونم که قبلا گفتم شوهرم

1112 بازدید | 69 پست

شوهرم قبل من سه بار زن گرفته بوده ولی موقع خاستگاری گفته بود یک بار زن گرفته و یک بچه از زندگی سابقش داره. 

موقع ازدواج گفت مهریه رو پول بکنیم من از سکه تجربه خوبی ندارم به جاش خونه میزنم به نامت که بعد هم خونه نزد به نامم. 

شوهرم معتاد هم بوده ولی نمیدونم موقع آزمایش ازدواج چکار کرد که معتاد بودنش معلوم نشد 

بعد اینکه دست بزن داره بددهن هست  دو بار شاکی شدم واسه دست بزنش ولی پیگیری نکردم. 

نفقه ای هم بهم نمیده یعنی چون شاغلم ماه میگذره یه هزاری بهم نمیده خرج خودم و بچم رو خودم میدم و حتی تو خرید مایحتاج خونه کمک میکنم بیشترش رو،. 

ماشین هم خواستیم بخریم طلا فروختم من رانندگی بلد نیستم ماشین به نام من هست زیر پای شوهرمه. 

هفت سال و نیمه دارم زندگی میکنم هی گفتم درست میشه نشد

میخوام جدا شم یه بچه تقریبا چهار ساله هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیتو تباه کردی اول حقتو از حلقومش بکش بیرونخرج بچت و خودت به عهده شماست دیگه چه احتیاجی به آقازاد ...

والا اینقدر رو مخم هست همین خونش رو هی مثل چیز میکوبه تو سر من 

میگه خرج کنی پس خونه ای که توش نشستی چی بعد اونقدر بحث الکی درست میکنه داد و بیداد میکنه پا میشه منو درحد مرگ میزنه 

والا اینقدر رو مخم هست همین خونش رو هی مثل چیز میکوبه تو سر من میگه خرج کنی پس خونه ای که توش نشستی ...

همون خودشو میگیره بگو چرا سه بار زن گرفته طلاق گرفته معلومه دیگه زندگیشونو به گند کشیده

کی فهمیدی سه بار ازدواج کرده؟