2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسشو دربیار برا پاشویه دست خودتو خیس کن کم کم بزن ب پاهاش و دستاش که اذیت نشه پیاز رنده کن بزن کف ...

پیاز واقعا تاثیر نداره چندبار امتحان کردم! پیازه حالت نیم پز شد و تب بچه پایین نیومد و اخرم بستری شد بیمارستان بچم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یک

ببرش بیمارستان خدایی نکرده نشنج نکنه 

ممکنه لازم باشه دارو از طریق سرم بگیره برا کنترل تبش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببخشیدولی دلم این حسی که مادر هستی و داری حرص و جوش بچه ات رو میزنی رو خواست

ایشالا ک قسمت بشع بفهمی چقدر سخت اصلا از ترس خوایم نمیره نشستم فقط تبشو شک میکنم

دمای زیر بغل ۳۸.۵ ؟؟ 

به دمای زیر بغل باید نیم درجه اضاف کنی، پس تبش میشه ۳۹

آخرین بار چه ساعتی دارو دادین 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
پیاز واقعا تاثیر نداره چندبار امتحان کردم! پیازه حالت نیم پز شد و تب بچه پایین نیومد و اخرم بستری شد ...

برا هر بدنی یجوره ببرش بیمارستان براش امپول بتامتازون بزنن یک دوم خوب میشه 

بر قامت دلربای مهدی صلوات