2777
2789
عزیزم منم بگو❤️❤️❤️❤️دوتابچه کوچیک دارم مراحل طلاقم شوهرم اشتی میکنه یاطلاقه ؟؟؟

ببین خودت اصلا دلت نمیخاد ک جدا شی یا حتی پات به قانون برسه ولی شوهرت مثل تو نیست احتمال اینو دارم ک یکی دیگه توی زندگی شوهرت هست و داره هواییش میگنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم ک درست گفنم... ببین تا یه حدی مبتونم یه سری چیزا رو بگم بیشترشو حقیقتا نمیتونم

انصافا تایپکم رو نخوندی از روی اون بگی اخه من سوالم یه چیز دیگه بود

کار ایندم رو گفتم کی درست میشه ولی شما کار گذشتم رو حدس زدی عجیبه

انصافا تایپکم رو نخوندی از روی اون بگی اخه من سوالم یه چیز دیگه بودکار ایندم رو گفتم کی درست میشه ول ...

اتفاقا منم دیدم اسی خیلی دیر جواب میده احساس کردم تاپیکارو میخونه 

اسی بگو که اشتباه میکنیمممم

کاربری سوم  
ببین خودت اصلا دلت نمیخاد ک جدا شی یا حتی پات به قانون برسه ولی شوهرت مثل تو نیست احتمال اینو دارم ک ...

عزیزم ❤️❤️❤️❤️ممنون جوابمودادی پام به قانون رسیده مهریه موگرفتم وحضانت بچه هارودادم الان اخرشه می خواستم بدونم بخاطربچه هام برنمیگرده ؟؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
هرچی خدا بخواد عزیزم❤️

عزیزم من مرحله اخرطلاقم به نظرت طلافه یااشتی ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
دوس داری اشتی باشه ؟

بخاطربچه اام اره 

.

تو هنوز زیر یه سقف نرفتی فک کنم خانواده شوهرت زیاد ازت خوششون نمیاد و شوهرتو زیاد پر میکنن جاری داری و اونم اکثرا راجب تو بدگویی میکنه پیش همسرت و باعث میشه همسرت ازت دلزده بشه تو ی مشگل دیگه ابم داری فک کنم ک باعث شده با وجود تموم اینا جدا نشی ک چیزی ک گیر کردی اشتباهی ک توی رابطه کردی