2777
2789
عنوان

فلفل بره تو

461 بازدید | 86 پست

چشم چی میشه؟

خوابم می‌یاد ولی نباید بخوابم فلفل برنم؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
😐😐😐اره بزن تا کور کنی خودتو

واقعا؟؟ از دور یکم . آخه خابم میگیره همش خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟؟ از دور یکم . آخه خابم میگیره همش خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

خب کافئین بخور

دمای اتاقو خیلی گرم نکن 

ی دوش اب سرد بگیر

ولی بعدش دوباره نری سمت پتوی گرم و نرم چون خوابالودگیت تشدید میشه 

یچیزی ام بخور حتما ولی به جز لبنیات

نههههههههه این کار ته حماقته اسی چیز کافئین دار بخور

قهوه؟

بسم الله این تو شکنجه دائش و صدامم قفله چیکار میکنی 😐

😂😂😂اعصابم خراب شد خیلی خوابم میگیره همش تو حالت خاب و بیداری ام نمیتونم کارمو تمرکزکنم

اگه برای درس خوندن میگی بهت بگم که دیگه حتی جلوی چشمتم نمیتونی ببینی کور نمیشی ولی خیلی میسازه و تار ...

نه بابا من ک کلا نمیخام بریزم تخم چشم مثلا یکم نزدیکش کنم. 

آره برا درس میخاستم☹☹

خب کافئین بخوردمای اتاقو خیلی گرم نکن ی دوش اب سرد بگیرولی بعدش دوباره نری سمت پتوی گرم و نرم چون خو ...

اره راستیی دوش آب سرد ولی حوصله ش رو نداشتم 😂😂

قهوه خوردم رو من اثر نمیکرد