2777
2789
عنوان

کابینت سفید مات ساده قشنگتره یا نئو کلاسیک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 45 پست
عکس میفرستی

اینجا یه عکس میزاری هر کی برسه یه نظری میده😅 من بچه نو پا دارم به دلیل اینکه تازه راه افتاده رو سرامیک نخوره زمین کل خونه فرش موکت کردم مطمعنم عکس بزارم همه .....

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم انتخابم نئو هست ولی همه میگن چون اشپزخونت کوچیکه خوب نمیشه شلوغ میشه نمیدونم چیکار کنم واقعا

کجاش شلوغ میشه ملت حسودن خواهر

هرچی به دلته بزن چون اونجوری بخوای به حرف بقیه کنی و چیزی که دوس نداری رو بزنی تو دلت میمونه

متاهل🩷🍃
این آشپزخونه منه..

واسه تو هم مثل من تقریبا یکسره کمد شده بین کابینتی نداری 

از اینکه بین کابینتی نداری سخت نیست ؟ خوبه ؟ من بخاطر همین شک دارم 

و اینکه در پختت چطور باز میشه ریلی هست؟

خدایااااا هم میدونی ،،،هم میتونی🌺
واسه تو هم مثل من تقریبا یکسره کمد شده بین کابینتی نداری از اینکه بین کابینتی نداری سخت نیست ؟ خوبه ...

یکم سخت هست ولی میز گذاشتم ۶ نفره همه کار روش انجام میدم..کمد قشنگ تره والان مده ..کانتر جزیره بزار وسط آشپزخونه قشنگ میشه

کجاش شلوغ میشه ملت حسودن خواهرهرچی به دلته بزن چون اونجوری بخوای به حرف بقیه کنی و چیزی که دوس نداری ...

اره دقیقا خودمم از همین میترسم که بعدا پشیمون بشم و به دلم بمونه

یکم سخت هست ولی میز گذاشتم ۶ نفره همه کار روش انجام میدم..کمد قشنگ تره والان مده ..کانتر جزیره بزار ...

اتفاقا با جزیره هم برام طراحی کرد خیلی شیک شد ولی چون  جزیره باعث میشه حالم کوچیک بشه دودلم که بزارم یا نه

یکم سخت هست ولی میز گذاشتم ۶ نفره همه کار روش انجام میدم..کمد قشنگ تره والان مده ..کانتر جزیره بزار ...

شما در پختت ریلیه؟ در پخت من رو بازشو گذاشته به سمت اشپزخانه باز میشه میگم این بازشو بعدا دست و پا گیر نشه اذیت نکنه

اینجا یه عکس میزاری هر کی برسه یه نظری میده😅 من بچه نو پا دارم به دلیل اینکه تازه راه افتاده رو سرا ...

نه بابا هر کی یه جور سلیقه داره دیگه مگه موکت گذاشتن عیبه که بخوان نظر بدن