2777
2789
عنوان

کابینت سفید مات ساده قشنگتره یا نئو کلاسیک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 45 پست
ترکیب با رنگ طوسی البت ب همسرم گفتم بیشتر کابینت سفید باشه یکم طوسی کار ببره.. کمد دیواری هم‌گفتم هم ...

عین من👌

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم دوست دارم بیشتر سفید باشه دوست داشتم اصلا ترکیبی نداشته باشه ولی برام ترکیبی طراحی کرد حالا ...

سفید اشپز خونه رو بزرگتر نشون میده 🙆🏻‍♀️

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

قشنگه که چرا به دلت نمیشینه

از اینکه همه رو یکسره کمد کرده خوب شده به نظرت؟ یکم شک دارم بخاطر اینکه اصلا کانتر نداره یه موقع یه مهمان میاد سینی چایی ایی یا میوه ای ادم بخاد بزاره جا نداره بخاطر این دودلم 

خدایااااا هم میدونی ،،،هم میتونی🌺
بنظرم نئو بزن نئو خیلی شیک و قشنگه

خودم عاشق نئو هستم ولی میگن تو اشپزخانه کوچیک زیبا نمیشه خیلی شلوغ میشه بد در میاد وگرنه تمام برنامه هام رو نئو سفید بود ..

حالا طراحیش به نظرت چطوره خوبه؟؟

خدایااااا هم میدونی ،،،هم میتونی🌺
طرحش یا رنگش؟ پیشنهادی داری برای طرحش ؟

حقیقتا جفتش 

پیشنهاد که زیاد دارم‌متنها خونه خودمون نیستم وگرنه عکسشو برات میفرستادم بزار ببینم تو گوگل پیدا میکنم طرحشو

متاهل🩷🍃