2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

130 بازدید | 20 پست

دوستان تو تهران کدوم بیمارستان برای زایمان طبیعی خوبه دولتی باشه و تامین اجتماعی قبول کنه ، لطفا بیاین کمک کنین دو ماه مونده ب زایمانم هیچ جارو پیدا نکردم

_ اِنّ مَعَ العُسرِ یسراََ 🍃

امام خمینی شهریار با بیمه کلا۵۰هزارتومنه.

دوستم رفته بود میگفت خیلی تمیزورسیدگیشون خوبه تازه ساخته

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا میدونین؟فقط شنیدین تعریفشو یا تجربه داشتین اونجا؟

خواهرم اونجا بدنیا اومد . حالا شما خودتم تحقیق کن ممعن شی رو حرف من کامل اعتماد نکنی یه وقت چیزی شه بندازی گردن منا . ولی خواهرم اونجا بدینا اومد راضی بودیم ، مامانمم هنوز میگه بیمارستان خوبیه

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

امام خمینی شهریار با بیمه کلا۵۰هزارتومنه.دوستم رفته بود میگفت خیلی تمیزورسیدگیشون خوبه تازه ساخته

یدونه نزدیک برج میلاده منظورتون همون امام خمینیه؟

محب کوثر قبلا نیمه خصوصی بود و فوق العاده بود برای زایمان

الان دولتی شده احتمالا هنوزم خوب باشه چون اتاقای زیاد و دم‌و دستگاه هاشون هنوزم هست 

من بخوام دولتی زایمان کنم میرم محب کوثر 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
یدونه نزدیک برج میلاده منظورتون همون امام خمینیه؟

شهریار

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خواهرم اونجا بدنیا اومد . حالا شما خودتم تحقیق کن ممعن شی رو حرف من کامل اعتماد نکنی یه وقت چیزی شه ...

نه فدات شم چرا گردن شما بیفته😂خیلی گشتم هر کی راجب هر بیمارستان ی چی میگه ولی خواستم کسایی ک تجربه داشتن و تازگیا زایمان کردن راهنمایی کنن 

نه فدات شم چرا گردن شما بیفته😂خیلی گشتم هر کی راجب هر بیمارستان ی چی میگه ولی خواستم کسایی ک تجربه ...

قربونت . مامانم پارسال زایمان کرد 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

من خودم بیمارستان امام خمینی بود از همه لحاظ عالی بودن ،هم از نظر رسیدگی هم از نظر برخورد هم از نظر ...

عزیزم امام خمینی رو منم تو گزینه هام هس ، فقطمیشه دقیق بگی کدومو میگی؟نزدیک برج میلاده؟

محب کوثر قبلا نیمه خصوصی بود و فوق العاده بود برای زایمانالان دولتی شده احتمالا هنوزم خوب باشه چون ا ...

همون محب یاسِ یا نه فرق داره؟