2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شربت آزیترومایسین ۱۰۰ چقدر ب کودک ۷ ماهه و ۷ کیلویی بدم

ده تا قطره که نصف یه سی سی میشه.. بچه منم سرما خوردا بهش میدم ده کیلو هست یک سی سی کامل یعنی یه میل میدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
ده تا قطره که نصف یه سی سی میشه.. بچه منم سرما خوردا بهش میدم ده کیلو هست یک سی سی کامل یعنی یه میل ...

از نصف کمتره عزیزم

یه سیسی ۲۴ الی ۲۵ قطرست

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
اره باباتازه دارن راهنماییش میکنن میگن میشه ۱۴ میلی گرم

اگه این شربتی که میگه این دوز ۱۴ میل بده بچه دور از جون فورا میره تو کما.. من باشم اصلا نمیدم تا باز از دکتر بپرسم

نه هر میلی گرم مسلوی با یک سی سی

آخه ایشون میلی گرمه قرصو توانشو با سی سی شربت میخاست بدونه اصلا انگار میخاد شربت بده رفته تو میلیگرم یه دری سر خالی بریزه حلقش دیگه

آخه ایشون میلی گرمه قرصو توانشو با سی سی شربت میخاست بدونه اصلا انگار میخاد شربت بده رفته تو میلیگرم ...

بابا بچه هفت ماهه اینهمه چرک خشک کن بخوره از پا در میاد

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
از نصف کمتره عزیزمیه سیسی ۲۴ الی ۲۵ قطرست

من از این قطره چکون رو قطره استامینوفن هست اندازه گرفتم شد ۲۰ قطره😅.. با سرنگ همون ۲۵ تا میشه