2777
2789
عنوان

پیش چه دکتری باید برم

75 بازدید | 6 پست

بچه ها من تالاسمی ماینور دارم بعد استرس که میگیرم جدیدا حالت تنگی نفس شدید و کاهش ضربان قلب دارم

حالت غشو بی حالی بهم دست میده یکم جوری که چشمام سیاهی میره مثل موقعایی که فشار ادم میفته 

بنظرتون دکتر تغذیه یا خون باید برم یا قلبو عروق؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر متخصص خون فکر کنم باید برید چون مربوط به اونهآزمایش بدید یا اگه دادید برگه اشو بهشون نشون بدید

چون اخیرا فشار کارو استرس زیاد داشتم گفتم شاید برای عروق باشه

حتما میرم مرسی عزیزم

چون اخیرا فشار کارو استرس زیاد داشتم گفتم شاید برای عروق باشهحتما میرم مرسی عزیزم

فشار و استرس که خیلی تاثیر میذاره

اما چون گفتید تالاسمی مینور داشتید گفتم ممکنه عوارضش باشه و تو شرایط سخت بدتر بشید

نمیدونم مشکل از چیه اخه

مثلا خودم مشکل گوارش دارم 

مشکلی داخلی هرچی باشه بهش میگم اون راهنمایی میکنه کدوم دکتر یا ازمایش و بدم 

پیش دکتر خونت برو بهش آز و راهنمایی میکنه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫