2777
2789

برا چه مشکلی؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بروفن رو کمتر از استامینوفن باید بدی

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
فاصله استا ها با هم باید حداقل ۴ ساعت و فواصل بروفن ها ۶ ساعت باشه

ساعت 10 شب پروفن دادم ساعت 2 شب استا الان میتونم پروفن بدم اخه تبش باز داره میره بالا شیاف ندارم

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
4 ساعت پروفن 4ساعت استامینیفون، ایشالله میاد پایین

10 پروفن دادم 2 شب استا میتونم الان پروفن بدم داره میره بالا باز

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

استا و بروفن با دو مکانیسم جدا تو کنترل تب موثرن و ربطی به هم ندارن، ولی چون بروفن عوارض کلیوی و گوارشی خیلی زیادی داره، ترجیح رو عدم مصرف یا مصرف با دوز های کم هست.

مثلا یه بار استا دادین، ۴ ساعت بعد بروفن بدین و ۴ ساعت بعدش مجدد استا ، تا تعداد دفعات مصرف استا کمتر بشه تا فاز حاد عفونت هم طی بشه. بعد با همون استا به تنهایی تب رو کنترل کنین