ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1452 عنوان بوی بارون خاک میاد چشا منم از گریه قرمز😔 78 بازدید | 9 پست تموم مشکلاتم امشب اومدن جلو چشام لعنت به این زندگی زجر اورم کاشکی بمیرم خدایا چرا اخه انقدر باید بیچاره باشم😔 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم امروز | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mydeniiz عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1789 عزیزم 🥲نمیدونم مشکلت چیه اما خدا میتونه برات بسازه ناامید نشو
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1452 چرا عزیزم مشکلاتم یکی دو تا نیستخستمه دیگه خیلی ادای قوی بودنو در اوردم کم اوردم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1452 عزیزم 🥲نمیدونم مشکلت چیه اما خدا میتونه برات بسازه ناامید نشو ممنونم عزیزم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پروانهمست عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 539 عزیزم یه واقعیتی ک هست اینه ک هیچ کی از زندگی خودش راضی نیست هیچکیبه این فکر کن ک زندگیت تو این مرحله ثابت نمیمونه میگذرهآخرش هم مرگههمین لحظه ای ک الان هستی حسرت خیلیاستسخت نگیر تو لحظه لذت ببر
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1452 عزیزم یه واقعیتی ک هست اینه ک هیچ کی از زندگی خودش راضی نیست هیچکیبه این فکر کن ک زندگیت تو این مرحل ... دقیقا الان فکر مرگ خیلی ارومم میکنه با یاد مرگ ارامش میگیرمببین انقدررررر پر شدمم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پروانهمست عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 539 دقیقا الان فکر مرگ خیلی ارومم میکنه با یاد مرگ ارامش میگیرمببین انقدررررر پر شدمم ۱۰۰سال دیگه کسی حتی مارو یادشم نیستزندگی همینقدر چرت و مسخرستمطمئنم شما هم مثل من حساسین و بزرگ میکنین مشکلو
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1452 ۱۰۰سال دیگه کسی حتی مارو یادشم نیستزندگی همینقدر چرت و مسخرستمطمئنم شما هم مثل من حساسین و بزرگ میکن ... واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پروانهمست عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 539 واقعا نمیدونم چیکار کنم ولش کنکاری از دستت میاد همین فردا انجام بدهاز دستت نمیاد ولش کن