2777
2789
عنوان

چطور میتونید عیب های دیگران رو بزنید توروشون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 49 پست
تعریف نکن والا من خودم به شخصه از مسخره کردن بیزارم ومطمئنم کارما یه جا یقه خودشو میگیره خدا روشکر و ...

آخه تعریف که هیچ

مثلا با یکی دعوام میشه اون مسخره میکنه میگه تو اون جوری بودی و بدترین حرف هارو بهم میزنه دلمو میشکنه ... با اینکه خودش صدها عیب داره من نمیام بگم توام بو عرقت میاد یا ...هیچی نمیگم سکوت میکنم

چون دلم نمیاد احساس خجالت و عذاب وجدان میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه تعریف که هیچمثلا با یکی دعوام میشه اون مسخره میکنه میگه تو اون جوری بودی و بدترین حرف هارو بهم م ...

من خودم بهشخصه بابت این اخلاق زشت بعضیا با هیچکس صمیمی نمیشم و همیشه یه فاصله بین خودم وآدما حفظ میکنم 

ولی اگه کسی بخواد توهین کنه با شیوه های مخصوص خودم خفش میکنم

من خودم بهشخصه بابت این اخلاق زشت بعضیا با هیچکس صمیمی نمیشم و همیشه یه فاصله بین خودم وآدما حفظ میک ...

کار درستی میکنی دوری از آدما خیلی چیز خوبیه کمتر ضرر میبینی.فقط خانواده

یک تاپیک زدم دقیقا الان راجب کسایی که زر اضافی میزنن

عزیزدلممم اصلا اهمیت نده منم مثل توام

ولی من از لاغری بهم طعنه میزنن.  ۵۵ کیلوعم هرکی میبینتم فامیل و ... میگه وای غذا نمیخوری؟ چقدر زیر چشات گود افتاده چقدر صورتت لاغر شده یکم خودتو چاق کن یکم به خودت برس شبیه معتادایی به طوری که من الان آرزومه ۶۵ کیلو باشم

ولی اونا نمیدونن چاقی یا لاغری هیچکس دست خودش نیست .

اگرم قراره به وزنی که دوست داری برسی به خاطر دل خودت تلاش کن نه به خاطر حرف اونا.

من دیگه به این باور رسیدم که من همینم که هستم هرکی میخواد بخواد هرکیم نمیخواد نخواد 

اونا خودشون هزارتا عیب و کوفت و زهرمار دارن که ما مسخرشون کنیم

عزیزدلممم اصلا اهمیت نده منم مثل توامولی من از لاغری بهم طعنه میزنن. ۵۵ کیلوعم هرکی میبینتم فامیل و ...

همین دیگه نمیبینن اون فرد خودش قطعا به عقلش میرسه چه عیبی داره و فقط حرف مفت میزنن

درست میگی خیلی تلاش میکنم رو‌خودم کار میکنم اصلا اهمیت ندم ولی هر دفعه شکست میخورم

همیشه از فامیل فراریم ازشون متنفرم تیکه کنایه طعنه

حتی نمیدونم چه مرگشونه لعنتی من دیگه الان هیکلم خوب شده چه مرگته چته وسط جمع داد میزنی اینو میگی؟

یخدا اینقدر ذهنم درگیر شده خوابم نمیبره

آره واقعا من خودم غیر آسیب چیزی از دوست وآشنا بهم نرسید

هعی خواهر همدردیم 

من نمیدونم از بخت بدمه یا پیشونیم سیاهه که نه از فامیل نه از دوست نه از رفیق هیچ سرانجام خوبی بهم نرسید آخرش ضربه زدن با کارهاشون و حرفاشون. 

دیگه به جایی رسیدم به خودمم اعتماد ندارم به خانوادمم شک دارم 

نمی‌دونم چه داستانیه .. وقتی کمک کنی یکی که تو یه موردی از تو پایین تر یا ضعیف تره بیاد هم سطح خودت و یا گاهی بالاتر بشه کلا تغییر می‌کنه .. انگار طرف حتما باید خودش دهنش صاف شه و کسی کمکش نکنه تا جو نگیرتش ..

هعی خواهر همدردیم من نمیدونم از بخت بدمه یا پیشونیم سیاهه که نه از فامیل نه از دوست نه از رفیق هیچ س ...

بیخیال گلم من الان کلا تنهام خیلی راحتترم 

با همه در حد ارتباطات اجتماعی کسی جرات نداره عیبمو بگه خودم سریع جواب میدم 

میگم ممنون که انقدر درگیر منی ولی ما خونمون آینه داریم 

یا میگم انقدر که تو حواست بهم هست اگه خودم حواسم به خودم بود کلی تو زندگیم جلو بودم 

یا با یه نگاه تند یا مکث وخیره شده احازه توهین به هیچکس نمیدم خط قرمزم اینه کسی مسخره کنه 

اجازه نده به هیچ وجه با آدم بیشعور باید مثل خودش رفتار کرد 

نگاه طولانی وخیره به ویشونی طرف گیحش میکنه نگاههای تخقیر آمیز که دیگه خفه شه

همین دیگه نمیبینن اون فرد خودش قطعا به عقلش میرسه چه عیبی داره و فقط حرف مفت میزنندرست میگی خیلی تلا ...

بابا بیخیاللل دختر گور پدر همشون

بزار هر گوهی دلشون میخواد بخورن خودتو به نشنیدن بزن یه طوری نشون بده که واست مهم نیست اعتماد به نفس داشته باش از تو توی دنیا فقط یدونه هست .  من خوشگلترین دختر دنیارو هم میبینم اولش شاید یکم حسرت بخورم ولی میگم خب از منم فقط توی دنیا یدونه هست.

انقدر ذهنتو درگیر نکن اگرم میکنی بگو خب خودشون مگه چه پخی هستن؟ در دهن فامیل همیشه بازه انقدر بیکار و مریضن که راجب بدن دیگران هم نظر میدن

مگه نون و آبتو میدن که انقدر واست مهمه؟ خودتو دوست داشته باش ببین چقدر تلاش کردی چقدر زحمت کشیدی به خودت افتخار کن  

بابا بیخیاللل دختر گور پدر همشونبزار هر گوهی دلشون میخواد بخورن خودتو به نشنیدن بزن یه طوری نشون بده ...

درست میگی

باید اهمیت ندم 

خیلی ممنونم که باهام صحبت کردی راجبش خیلی سبک شدم🫂❤️🥺

بیخیال گلم من الان کلا تنهام خیلی راحتترم با همه در حد ارتباطات اجتماعی کسی جرات نداره عیبمو بگه خود ...

ددقیقا خوراکشون همین رفتاره واقعا آفرین بهت

ولی من مشکلم اینه اعتماد به نفس ندارم و موقعه دعوا انگار زبونمو موش میخوره حرفای بی ربط میزنم یا فحش میدم به جای اینکه طرفو منطقی و با نگاه با اعتماد به نفس بنشونم سرجاش