2777
2789

خیلی دیدم رفیقام و اطرافیانم میگن ما رکیم بعد همه چی رو به زبون میارن.مثلا به طرف میگن آه حالمونو زدی به هم بو عرقت میاد

چرا دماغت اینجوریه چرا دندونات اینجورین برو درستشون کن

واقعا با خودشون چی فکر میکنن؟؟ اصلا خجالت نمیکشن؟ خداشاهده تو عمرم عیب هیچکس رو به روش نیوردم مورد داشتم طرف خودش ۳ سال که میومد پیش من یک تیپ رو میزد و شوره های سرش از دور معلوم بود بوی دهنش آدمو بیهوش میکرد ولی هیچوقت بهش نگفتم بعد من چندبار یه شالو پوشیدم به حالت مسخره میگفت باید یه شال برات بخرم

یا میگفت تیپ تکراری نزن.

بعد من هیچی نمیگفتم بیام در جواب بگم تو خودت اینجوری و فلانی چون دلم نمیاد روم نمیشه همچین حرفایی به کسی بزنم

رک بودن با بیشعور بودن فرق داره 

حتی یه آدم ببینم زشت ترین و مورد دار ترین باشه و از خودش بدش بیاد همیشه ازش تعریف میکنم میگم نه خوبی عالی همه چیت اوکیه بهش اعتماد به نفس میدم

سر همین قضیه زشت ترین دوستم که تمام شهر بهش میخندیدن همیشه میگفت خوش بحالت چقدر خوشگلی کاش من قیافه تورو داشتم انقدر بهش اعتماد به نفس دادم آخرسر به من میگفت تو زشتی.حتی با رلم ریخت روهم😂😂

نمیدونم مشکل از منه یا بقیه . یعنی منم باید اینجوری باشم؟

چیزی نیست 

اینطور افراد از روابط نامشروع به دنیا اومدن 

دست خودشون نیست رفتارشون کسایی ک بچه اون روابطن

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رک بودن یعنی نظرت رو در مورد خودت راحت بگی 

مثلا راحت بگی نه الان حوصله ندارم بیام استخر 

اما اینکه عیب های دیگران رو راحت بگی یعنی گستاخ بودن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

چقدر بیشعور 

یعنی چی دندونات فلانه برو درستشون کن

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

منم حس میکنم رکم ولی تاحالا عیب هیچکی رو ب روش نیاوردم برعکس بهش اعتماد بنفس دادم. در بعضی مواقع ک ب بچم توهین میشه یا دعواش میکنن رک میگم دعوا نکنین و اینا وگرنه مثل خودتم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
😳😳

افرادی که مسخره مردمم میکنن طرفدار دارن خداروشکر

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

من خیلی شخصیت به تو نزدیکه و با همه افراد بیشعور رک قطع رابطه میکنمون اعصابم راحتتره 

ولی فقط نمیتونم تو دنیای واقعی از کسی تعریف کنم چون آدمای اطراف من خیلی سمی ان چ اعتقاد وافری به چشم زخم دارن یه کوچک بخوام تعریف کنم در صد سال آینده هر اتفاقی براش بیفته میندازن گردن من😂😂

بویه عرق و دهن به نظافت ربط داره

عزیزم ایشون الان بحثش نظافت نیست 

بحث گستاخ بودنه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️