2777
2789

یه دونه سوزن بزار رو مبلی جایی که هر وقت ماتحتشو گذاشت تا اعمالش درد بگیره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااااا یکی از خانمهای اقوام ما که رفت آمد هم زیاد داریم باسنش رو تزریق کرده و من خودم توجهم جلب م ...

اوهوم 

درسته

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
😂😂😂😂پس حتی نشنیدی : خیانت زن شوهر دار و مرد زن دار؟متاهل بودن شاید جلوی یه سری اشتباهاتو بگیره و ...

شکر خدا دور برم خیانت ندیدم و نشنیدم تو اقوام نزدیک 

متاهل با هم که اصلا نشنیدم 

ولی قبول دارم اگه بیشتر از ۴ چوب خونه روابط بره مثلا اون خانم به همسر ایشون پیام بده و ... ممکنه خطرناک باشه ولی مثلا دو سه ساعت مهمانی وقتی همسر هر دو طرف نشسته بعید می‌دونم مشکلی ایجاد کنه

پوشش به شما که ربطی نداره اون اعتقاداتش با شما فرق داره اما اگر اذیتی رفت و امدت رو به حداقل برسون د ...

اولا که پوشش تو چاردیواری خونه به کسی ربطی نداره نه تپ ملا عام و جامعه

درثانی من با رفتار سبک وارانه ایشون مشکل دارم

ثالثا امکان قطع ارتباط اگر بود قطع میکردم

والا... اینوکه بگی شوهرت خودش فراری میشه دیگه همونمیبینن.از اطرافیان امتحان کرده بود جواب گرفته بود.

نظرتو دوست داشتم😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

والا من به شخصه اصلا برام مهم نیست میگی طرف متاهل هم هست پس قطعا با سالی دو سه بار دیدن قرار نیست یه ...

میدونی بحث این نیس اصلا منم میدونم این اتفاق نمیفته ولی رفتاراش کفریم کرده

اولا که پوشش تو چاردیواری خونه به کسی ربطی نداره نه تپ ملا عام و جامعهدرثانی من با رفتار سبک وارانه ...

حرفتون رو‌برای پوشش قبول ندارم اما بحثی هم نمیکنم 

اما در مورد ارتباط باهاشون دیگه سالی دوبار اخه چه تاثیری رو شوهرت میتونه بزاره 

مثلا چند ساعت در حضور همدیگه اونا هم هستن حالا فرضا اگر هر هفته همدیگه رو میدیدی و ناراحت بودی یک چیزی 

شما چه تکنیکی میخوای به کار ببری وقتی آنقدر دیر به دیر همدیگه رو میبینید