2777
2789
بخدا بعضی ها خیلی مردهارو دست بالا میگیرن ،اگه حساسیت نشون بده تهش خودش آدم بده میشه باید بیخیال و ب ...

👌👌 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه همسرت آدم خوبیه چه اهمیتی داره دیگران چیکار میکننمهم چشم پاکی همسرته و اینکه فقط تو رو میبینهاگه ...

دقیقااااا 

یکی از خانمهای اقوام ما که رفت آمد هم زیاد داریم باسنش رو تزریق کرده و من خودم توجهم جلب میشه بهش 

چند وقت پیش با زن داداشم و داداشم و همسرم حرف می‌زدیم گفتم منم دوست دارم برم اینکارو کنم 

برادرم پررو پررو می‌گفت الان خیلیا همچین کاری میکنن

همسرم چشماش گرد شده بود که من اصلا ندیده بودم و شما چطوری دیدید و ...

فهمیدم همسرم اصلا نگاه نمیکنه به این چیزا 🤦

والا من به شخصه اصلا برام مهم نیست میگی طرف متاهل هم هست پس قطعا با سالی دو سه بار دیدن قرار نیست یه ...

😂😂😂😂پس حتی نشنیدی : خیانت زن شوهر دار و مرد زن دار؟

متاهل بودن شاید جلوی یه سری اشتباهاتو بگیره ولی صفر نمیکنه!!!

عاقلانه تصمیم بگیر                                                                                      عاشقانه زندگی کن  
آفرین اینم خوبه

مثلا بگو آدم باید هم رنگ جماعت باشه ولی همه عادی هستیم نباید اونطوری باشه که بقیه معذب بشن 

ولی اگه شوهرت بخواد بیرون خانواده توی خیابون هستن که همه جاششونو ریختن بیرون میره اونارو نگاه میکنه بیخیال باش عزیزم نگران نباش هیچی نمیشه واقعا آدم وقتایی باید همه چی رو بسپاره به خدا