2777
2789
والا ما اصلا نمیریم خونشون این هرروز شوهرش قرار دیدار میذاره و یکی درمیون میپیچونیم

کلا ی مدت جواب ندین یا مدام بگین نیستیم و فلان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه همسرت آدم خوبیه چه اهمیتی داره دیگران چیکار میکنن

مهم چشم پاکی همسرته 

و اینکه فقط تو رو میبینه

اگه اینطور نیست که تو خیابون و اینستا و و و پر از این لوندی ها 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
والا بخدا من سیاست در بیارم تا شوهرم خیانت نکنه؟ولم کنید

شوهرم ندارم ولی انقدر از این ماجرا ها مشابه شنیدم که خسته شدم 

ول کنید شوهراتونو اگه ذات درست داشته باشه هزار تا دختر دورش باشن خر نمیشه 

ببین حتی بحث حجابم به کنار

بعصیا اصن انگار کرم میریزن بعضیارو میبینی شاید حتی حجابشونم کامل نباشه ولی آدم حس بد نمیکیره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

متنفرم از اینایی که میان میگن حساسی و مگه شوهرت  نوبره و این حرفا. تو آزادترین کشورهای جهانم اگه کسی برای شوهر دیگری لوندی کنه قطعا همسر آقاهه اونو جر خواهد داد حالا اینایی که میگن شوهرت باید درست. باشه و حساسی و اینا یا مجردن یا اینکه خودشون حرمت به رابطه دیگران نمیذارن یا کرم ریزی اطرافشون نیست

بههش بگوخواهرانه بهت میگم این رفتارارومیکنی فکربدی دربارت میکنن.شوهرمم تعجب میکنه وقتی اینقدرراحتی.ا ...

من نظرم اینه به همسرم بگم وقتی جلوش درار میکشه همسرم بلند شه بره بیرون بگه معذب میشم اگ میخواید استراحت کنین بفرمایین بنظرت چطوره؟ همسرم هیچی نمیگه خنثی اس

شوهرم ندارم ولی انقدر از این ماجرا ها مشابه شنیدم که خسته شدم ول کنید شوهراتونو اگه ذات درست داشته ب ...

اره منم ندارم😂برا شوهر خیالیمم حوصله ندارم بابا 

اره دقیقا 

فکر میکنه همین ی زن تو دنیاس..دم اینو قیچی کنی 

بقیه زنارو میخوای چیکار کنی

ادم باید شوهرش دزست باشه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
منم مثل شمام دقیقا....دور و بر ماهم پره از همکار و اقوام که حجاب ندارن ولی خب رفتارشون درسته

من واقعا شده مهمون اومده خونمون خیلی مذهبی بودن سعی کردیم یکم پوشیده تر باشیم که معذب نشن

باهرجمعی بشینیم باتوجه به عرف همون جمع رفتار میکنیم دیگه خیلی لخت بگردیم همون تیشرت و شاله😂🤦‍♀️

ولی خب دیگه بعضیا درونشون کرم دارع

متاهل🩷🍃