2777
2789

وای انقد از این زنا بدم میاد دلم میخواد تیکه پارشون کنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

وای دقیقاً دیگه حال حوصله بحث با یه ه..رزه رو نداریم 😂

والا بخدا 

من سیاست در بیارم تا شوهرم خیانت نکنه؟

ولم کنید

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂قربونتون برممم من

والا ما زنا اخه خودمون به هم جنس خودمون رحم نمیکنیم

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

باید جوری رفتار کنی انگار اصلا این خانم نیست

اگه حساسیتت رو بفهمه بدتر میکنه 

وقتایی که داره لاس میزنه تو بحثو عوض کن با یه بحث جذاب یا جنجالی

وقتی اون یه سمت مثلا درازکشیده و داره عرض اندام میکنه تو حواس شوهرت یا جمع رو در سمت مخالف بکشون  

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
دقیقا میخوام بهت بگم پوشش به شما ربطی ندارد! شوهرت هم آدم درستی باشه سمتش نمیره! چرا بعضی ها شوهراشو ...

عزیزجان پوشش تو چاردیواری ربطی ب کسی نداره نه تو ملا عام...فاز روشنفکری برندارید

والا ما زنا اخه خودمون به هم جنس خودمون رحم نمیکنیم

دقیقا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یادخانمه یکی ازاقوام افتادم تنهاخونمون بود بعدیه خوانندهه هس نقاب میزنه خانمه بدن عملی داره لختی میپوشه، خانمه به شوهرمن میکفت این خوانندهه کیه شمامیشناسیش؟ باخنده ونازکردن منم پریدم تی وی زدم فیلم  

دقیقا میخوام بهت بگم پوشش به شما ربطی ندارد! شوهرت هم آدم درستی باشه سمتش نمیره! چرا بعضی ها شوهراشو ...

اونم با سالی دو سه بار دیدن فقط 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من این حرف رو قبول ندارم که اگه شوهرت آدم درستی باشه سمت کسی نمیره چون هممون میدونیم مردای الان یه کم هیز و کمبود دارن با اندک کاری از سمت خانمشون صد تا عیب میذارن روشون و سمت کس دیگه میرن اما خانما اگه اون خانمم نوع پوشش رو درست تر کنه نه تنها اون خانم تموم خانما باعث میشه یه گزینه از گزینه های آقایون حذف بشه 

من خودمم با حجاب نیستم ولی جایی میریم مهمونی یا مهمون میاد با تیشرت لانگ که گشاد باشه و باسنو بپوشنه ...

منم مثل شمام دقیقا....دور و بر ماهم پره از همکار و اقوام که حجاب ندارن ولی خب رفتارشون درسته