2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 112 پست
همه چی برمیگرده به ذات ربطی به پیری و جونی نداره عزیزم..اصلا انگاراز دل من داری حرف میزنی شما🥺💔دقی ...

دقیقا گلم همش شوهرم میومد خونه می‌گفت مادرم این حرفارو بهم زده گفته زنتو اذیت کن فلان کن شاخ در میاوردم این دیگ چطور انسانیه واقعا

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
خدانکنه قشنگمخدا جای حق من بشینم زندگیمو تعریف کنم میگی تو چقد پوست کلفتی دختر ولی بخاطر بچهام از حق ...

خدا بهت صبر بده ایشالا نجات پیدا کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده ایشالا نجات پیدا کنی

ایشالا هر چی خیره 

خیلی دعام کن لطفا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

منم میگم سر عزیزترین کساش بیاد قلبش بترکه از غصه...همینجور که پدر مادرهای ما دلشون شکست وقتی فهمیدن ...

دقیقا 

بخدا عزیزم من خونه پدرم یه دختر ناز نازی لوس کدست ب سیاه سفید نمیزدم همون روز عقدمون مامانمگفت بهش دخترم دست ب هیچی نزده توروخدا مراقبش باش دلشون نشکن ب مامانم میگفت عین دختر خودمه غافل از اینکه خانوم ماره مار

پنج ساله دم نزدم خدا ازشون نگذره

الهی آمین...اینا از خدا بی خبرن..منم مدام از دستشون پیش خدا شکایت میکردم و گریه میکردم.یادمه اون اوایل حتی سعی میکردم پیش شوهرم بروز ندم تا غصه نخوره دلش نشکنه...انا دیدم داره زندگیم خراب میشه..همه جا نشسته میگه عروسم بده من خوب...کار به جایی رسید که یاد شوهرم میدادپای خانوادمو از خونه مون ببره و رفت و امد نکنیم باهاشون....حالا بنده خدا ها یه دختر بیشتر نداشتن.اون یکی پسر معتادشو آورد سرمون آوار کرد شب و روز نداشتیم از دستشون.خدا ازشون نگذره بحق حضرت زهرا ع

الان مثلا میاد خونت پذیرایی میکنی باهاش صحبت میکنی ولی لابه لای حرفات بهش تیکه میندازی وپشت سرش نه و ...

تیکه رو ک میندازه حتما رد خور ندارم همیشه همینم 

انقد دوسش دارن بخدا

خخخخ آره خیییلی..اونوقت میگه من پیر شدم میدونم آخرش شما باید نگهم دارین..اون موقعها میگفت..تو دلم گفتم آره حتما..تصمیم گرفتم اگه روز مرگشو دیدم اصلا سر خاکشم نرم..

برات دعا میکنم

خدا خودش دلتو شاد کنه ایشالا🫂🥰

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

الهی آمین...اینا از خدا بی خبرن..منم مدام از دستشون پیش خدا شکایت میکردم و گریه میکردم.یادمه اون اوا ...

ایشالا همش از دماغشون میاد ب حق پنج تن 

دقیقا مادر شوهر منم به شوهرم گفته بود رابطه تو با خانواده زنت قطع کن خوب شد شوهرم اومد بهم گفت جرش دادم 

انقد دوسش دارن بخدا

اینم همینه..از ترسه...چون از شوهرش حساب میبره و میدونه خودش چ سلیطه بی حیایی..اصلا شیرین عقله هر چیزی رو تو جمع میگه..زنیکه هم جرات نداره برگرده جوابشو‌بده از ترس

خخخخ آره خیییلی..اونوقت میگه من پیر شدم میدونم آخرش شما باید نگهم دارین..اون موقعها میگفت..تو دلم گف ...

ب منم گفت نگهم می‌داری ؟گفتم بخدا یه لیوان آبم بهت نمیدم