2777
2789
عنوان

دلیل بیداریتون چی هست این موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 88 پست

پسرم چند شبه که نصف شب از خاب میپره و فقد گریه میکنه و جیغ میکشه🥲دارم میمیرم دیگه از دستش

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
شرایطمون یکسانه تقریبا عزیزم🥹🥹🥹منم ۳قلو دارم‌ .یک قل بیش فعاله و انگار ده تا بچست. من فقط شب که خ ...

وای چقدرخوب سه قلو😍🤗خدا حفظشون کنه

جنسیتشون چیه و چند سالشونه؟

میگم که،بچه داری و کار خونه...و پخت و پز دیگه وقتی برای گوشی نمیمونه...از کارامون عقب میوفتیم...وضع خونه نابسامون میشه،،

ارزش نداره بخوایم با شوهرامون سر این موضوع کل کل کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر بابام ک دیگه نیست 😔

دکترش خیلی بهم توهین کرد

کاش حداقل چیزی بهش میگفتم 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
وای چقدرخوب سه قلو😍🤗خدا حفظشون کنهجنسیتشون چیه و چند سالشونه؟میگم که،بچه داری و کار خونه...و پخت و ...

فدات گلم. دختر دختر پسر. بزرگ شدن ولی دردسرشون بیشتر شده.۱۰سالن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میشه منم دعا کنی باردار بشم اسمم مریمه

انشائ الله بحق علی اصغر هر چ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه.الهی امین

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدات گلم. دختر دختر پسر. بزرگ شدن ولی دردسرشون بیشتر شده.۱۰سالن

خدا برات نگهشون داره....خدارو شکر سختیتوکشیدی و اونا حالا بزرگ شدن...انشاالله عروسیشونو ببینی....😍😘

منم ۳ تا دخترو یک پسر شیطون دارم

[QUOTE=364223297]خدا برات نگهشون داره....خدارو شکر سختیتوکشیدی و اونا حالا بزرگ شدن...انشاالله عروسیشونو ببینی....😍 ...[/QUOTE

خدا حفظشون کنه عزیزم.خدا قوت واقعا🩵🩵🩵🩵 همچنین دسته گل های شما🙏🙏🙏

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎