2777
2789
قدرشناس،مهربون،خیلی فکروخیال داری،کینه ای نیستی ،یه وقتایی حس حسادت داری خیلی کمنیتت هم اره

دمت گرم چ دقیق مرسی گلم.

نگفتی کی مشکل مالیم حل میشه خیلی توفشاریم مخصوصا ازلحاظ مستاجری

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تورو واسه رابطه میخواد ،جواب منفی شنیده ازت زور داره واسش فریب نخور

دوستاش که میشناسنش چرا اینکارو میکنن

میان سمت خونه ما حواسشون به من هست و این چیزا

این شخص دوباره باز میخواد برگرده ؟ تماسی چیزی ازش خواهم داشت در اینده؟

من دوری میکنم اونا ول نمیکنن :)

یکطرفه دوسش داری اگه یه درصد هم بیاد سمتت بخاطر اینه تو دوسش داری نه اون یجور ترحم و وقت پر کردن

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه ام خیلی درگیرم کرده اینم میپرسم ازت

رضا دوست همین شخص بود ؟ بخاطر این شخص اومده جلو؟

چه قصدی داشته

یکطرفه دوسش داری اگه یه درصد هم بیاد سمتت بخاطر اینه تو دوسش داری نه اون یجور ترحم و وقت پر کردن

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
ازدواجت طول میکشه اما با عشق ازدواج میکنی❤️

یعنی چقدر خستم شده دیگه 💔😭😭😭😭

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺