2777
2789

عزبزم شروع کن و ادامه بده یه کم وزنت بیاد پایین انگیزه میگیری من از برج ۳ فک کنم شروع کردم تا الان ۱۲کیلو کم کردم ولی کلی سایزم کم شده مثلا کمر شلوارم یه وجب تنگ کردم حس خیلی خوبیه ان شالله شما هم بتونید من با کالری شماری و الان رژیم ۴۰روزه سم زدایی

البته ورزش هم میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ولی چجور رژیمی

هر رژیمی عزیزم بیشتر کالری شمار با پروتیین بالا یک هفته اس شروع کردم رژیم وباشگاه درکنار هم 

یه گروه زدم واتساپ عزیزم بهم پیوی پیام بده لینک گروه برات بفرستم

عزبزم شروع کن و ادامه بده یه کم وزنت بیاد پایین انگیزه میگیری من از برج ۳ فک کنم شروع کردم تا الان ۱ ...

عزیزم میای توگروهمون انگیزه بگیریم؟ خیلی خوبه افرین من قبلا ۳۰ کیلو کم کردم ولی ول کردم  ده کیلو چاق شدم 

منم یک هفته اس شروع کردم رژیم وباشگاه درکنار هم یه گروه زدم واتساپ عزیزم بهم پیوی پیام بده لینک گروه ...

منم میخوام لطفا

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته