2777
2789
عنوان

امتحانامو گند زدم

39 بازدید | 4 پست

من دوره اول سمپاد بودم همیشه شاگرد ممتاز بودم با وجود سختی درسا فراتر از راهنمایی

الانم که دبیرستانم افت کردم متاسفانه دهمم رشتم تجربیه

حدود نمرات مستمرمو میگم بهتون

ریاضی ۱۷

فیزیک ۱۶

زیست ۱۵

شیمی ۱۶

زبان ۲۰

جغرافی ۲۰

عربی ۱۹.۷۵

فارسی ۱۸.۷۵

دروس تخصصی وقتی سوالات نهایی حل میکنم کاملا درست جواب میدم اما سطح امتحانات مدرسه ما خیلییی بالاس بخاطر همین این نمرات کم شده

چجوری تو دیماه جبران کنم از ۲ دی شروع میشه امتحانامون بخدا خیلی درس میخونم ساعت مطالعم بالای ۱۰ ساعت ایناست نمیدونم چرا وضعم اینه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بنظر من با ورود به دبیرستان همه تقریبا افت میکنن چون درسا تخصصی تر و سنگین تر میشه ولی به هر ح ...

بخدا نمیدونم به هر دری میزنم نمیشه

همه درسا میرم درسنامه میخونم تمرین حل میکنم بعضی چیزارو نمیفهمم با فیلم اموزشی که دورشو دارم میبینم اما باز نمیشه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
بخدا نمیدونم به هر دری میزنم نمیشههمه درسا میرم درسنامه میخونم تمرین حل میکنم بعضی چیزارو نمیفهمم با ...

سطح دوستاتم تو مدرسه همینه؟

شاید واقعا سوالاشون سطحش بالاس