2777
2789
عنوان

اگه جاریتون به مادرشوهردست بده به شما نده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری

یکاری میکنم بنظر عادی بیاد ولی خود جاری بهش بربخوره  

یکم پیچیده اس 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
وای من از خدامه که بهم دست ندن😅متنفرم از روبوسی و‌دست دادن😩تا کسی دستش رو جلو نیاره من پیش قدم نمی ...

منم مخصوصا تو این فصل ،ولی خب اونی که با یه سری دست میده و با یا سری نه بیماره کرم داره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نه والا شما اگه ببینی جاری فقط بتو دست نمیده پاره اش میکنی

انقدر واضح تر از این کرم ریخته دایورتش کردم البته یه زمانی حرص هم خوردم ها، بعد دیدم این ادم هیچ جای زندگی من نیست، چندماهی یه بار میبینمش چرا ذهنمو درگیرش کنم اصلا، الان خیلی حالم بهتره

ولی شما دیدیش با سر انگشت نه بیشتر دست بده شل و ول

خوشرو هم برو جلو 

ولی وسط احوالپرسیش روتو کن اونور برو سمت بعدی😬

هم در نظر دیگران طبیعی بنظر میای

هم اون خودش میفهمه اهمیت نداره برات و احترامی سرش نذاشتی

اون اصن احوال پرسی نمیکنه که

یعنی یه سلام میکنه فقط؟

با بقیه چطوره؟

اگه همیشه اینطوریه که حتما همه دیدن و‌میدونن کرم داره

شما هم مثل خودش رفتار کن

پیش قدم نشو برای سلام کردن‌ و ایجاد ارتباط بذار اول اون سلام کنه

یعنی یه سلام میکنه فقط؟با بقیه چطوره؟اگه همیشه اینطوریه که حتما همه دیدن و‌میدونن کرم دارهشما هم مثل ...

بله فقط یه سلام خوبی خشک. اصن ادامه نمیده.  کلا با همه جاریامونم یه دور دعوا کرده  اصن عارم میاد بخوام دست بدم  بنظرم فک و فامیل هرچقدم بگن بهم بی ادب و بی شخصیت. بازم محل نذاشتن ب جاریم برام شیرینتره.  ببین بچم بدنیااومد مجبوری باشوهرش اومد دیدن بچه ولی یه کلمم نگف مبارکه