2777
2789

من باحجابم و پیرهنای بلند میپوشم کلا عادت ب لباس کوتاه ندارم حتی تا سر زانو بلند راحتم

با کسیم ک هستم اولش میدونس پوششم اینطوریه حتی خودش میگف خیلی بهت میاد خوشگل میشی

ولی یکم ک گذشت گف حالا همشم نپوش ک ی تنوع بده چرا اینجوری گف ینی زدع شدع🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه ربطی داره گفته تنوع داشته باشی بهتره

اخع حس میکنم پیرهن بلند میپوشم یجوری میشه

مثلا یبار ی بارونی کرم  پوشیده بودم اونم بلند بود ولی نه تا سر پام گف خیلی بت میاد ولی دف بعدش پیرهن بلند پوشیدن هیچی نگفت

نه باحجابم ولی خب پیرهنای بلند پوشیده میپوشم

خب من خودم هم باحجاب هستم اما به نظرم میتونی کوتاه هم بپوشی من خودم اکثرا ی شلوار بگ یا گشاد می پوشم و ی مانتو تا زیر باسن که خیلی خوشگل میشه لزوما که نباید فقط بلند بپوشی یکم هم خودت و تو شرایط مخالف قرار بده اینطوری استایلت در عین با حجابی بروز میشه گلی 🌱🤍

عاشق مولانا ... 
خب من خودم هم باحجاب هستم اما به نظرم میتونی کوتاه هم بپوشی من خودم اکثرا ی شلوار بگ یا گشاد می پوشم ...

اخه سختمه واقعا عادت ندارم معذب میشم

هم مامانمم بدش میاد

بلند میپوشم حس راحت ازادی دارم

ولی اون هی بم اینجوری میگه اعتماد ب نفسم کم میشه

اخه سختمه واقعا عادت ندارم معذب میشمهم مامانمم بدش میادبلند میپوشم حس راحت ازادی دارمولی اون هی بم ا ...

میگم که مهم حجابه هر طور که بتونی میتونی نگه داری حجابتو   حالا هر روز هم نه   کم کم به نظرم بپوشی بهتره  

بازم هر طور میلته...🌱🤍

عاشق مولانا ... 
میگم که مهم حجابه هر طور که بتونی میتونی نگه داری حجابتو حالا هر روز هم نه کم کم به نظرم بپوشی ب ...

ارع اینم درسته

اگ بتونمم بعد ازدواج شاید

الان مامانم منو میزنع🤣🤣

میگم که مهم حجابه هر طور که بتونی میتونی نگه داری حجابتو حالا هر روز هم نه کم کم به نظرم بپوشی ب ...

بعد جالبش اینه اون بهم اینطوری میگ ولی خودش میخاد تنو بزنع میگم من خوشم نمیاد میگ خب دست خودمه😑🤣