2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ برو مث ی خانوم طبیعی بزا و بیا خونه

اگه شرایطشو داری برو خصوصی من رفتم خصوصی خیلی خوبه طبیعی بودم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
کاش من جای تو بودم میگفتم ماه بعد زایمان دارم من دوماه و نیم دیگه زایمان دارم دلم میخواد زودتر بشه ...

عزیزم میشه علائم اولیه بارداریتو بهم بگی 

ترشحات قهوه ای نداشتین

عزیزم میشه علائم اولیه بارداریتو بهم بگی ترشحات قهوه ای نداشتین

چرا داشتم اتفاقا لکه بینی بود بعد میگفتم پریود شدم دیگه بعد میدیدم ن لکه بوده سر هردو بارداریم موقع موعدم شکمم نبض میزد و درد پریود داشتم سر اولی دردا شدید بود خیلی شدید سر دومی خفیف 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا داشتم اتفاقا لکه بینی بود بعد میگفتم پریود شدم دیگه بعد میدیدم ن لکه بوده سر هردو بارداریم موقع ...

سر اولی تپش قلب هم داشتم دومی رو نداشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره داشتم سر اولی ن ها سر دومی یکبار لکه بینی داشتم دوبار هم ترشح قهوه ای خیلی کم ماه دوم بارداری

من یه مشکلاتی داشتم نتونستم رابطه کامل برقرار کنم یعنی دخول نداشتم همیشه هم پریودام نامنظم بوده و هست ترشح قهوه ای دیدم هی میاد و قط میشه بنظرتون امکان داره منم باردار باشم🥲😔

من یه مشکلاتی داشتم نتونستم رابطه کامل برقرار کنم یعنی دخول نداشتم همیشه هم پریودام نامنظم بوده و هس ...

دلت میخواد باردار باشی؟ ببین اگر مرد ارگاسم شده باشه و داخل ریخته باشه بله امکان داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلت میخواد باردار باشی؟ ببین اگر مرد ارگاسم شده باشه و داخل ریخته باشه بله امکان داره

نمی‌دونم خودمم گیج شدم که دلم میخواد یا نه یجوریم کلا 

داخل ریخته نشد یه رابطه سطحی داشتم اما چون پریودم خیلی وقته عقب افتاده به شک افتادم به یه ماما گفتم گفت امکانش نیست اما بازم می‌خوام نظر خانومایی که باردار شدن رو بدونم