2777
2789

نی نی یار تورو قرآن مجید دو دیقه تاپیک و نترکون ببینم چه خاکی تو سرم شده من اینارو به خانوادم نمیتونم بگم مجبورم با بچه های اینجا در میون بزارم 

این سگ عوضی شوهرمه ( عقدیم ) 

از وقتی رفته ترکیه زندگی کنه ( واسه یه مدت رفته ) با من اینجوری شده 

این قبلا اصلااااااااا اینجوری نبود هر هفته رابطه میخواست و ته همه صحبتاش به اون مسئله ختم می‌شد ولی از وقتی رفته ترکیه وقتی میاد ایران اصلا انگار نه انگاااااااار 

بهم میگه اونجا سرم زیادی شلوغه و کارم زیاده واسه همین وقت نمیکنم به اون مسئله اهمیت بدم و بهش فکر کنم منم حرفشو باور کردم ولی اخه الان خیلییییییی ماهه کوچکترین ارتباطی باهم نداشتیم مگه میشه یه مرد اونم مردی که قبلا اونجوری بوده الان اصلا دلش نخواد ؟! نه واقعا راستشو بگین میشه ؟ 

تو تایپک قبلی که ترکید همه گفتین داره خیانت میکنه 

از کجا باید مطمعن بشم ؟ یعنی مدرکشو چطور پیدا کنم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

خب اون احمقی که با ی اسکرین شات و دو خط حرفای تو بهت بگه شوهرت خیانت کرده یا نه رو چطور قبول داری

عی خدا بس است

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونم=س.ک.س.سرد شده معلومه داره یه غلطی می‌کنه چرا می‌ره ترکیه ؟خب توهم باهاش برو این که نشد زندگی

رفته دوره ببینه من شرایطشو ندارم برم ولی همش باهاش تصویری در ارتباطم 😭

رفته دوره ببینه من شرایطشو ندارم برم ولی همش باهاش تصویری در ارتباطم 😭

نمی‌دونم چی بگم 

من اصلا تحمل رابطه از دور رو ندارم اصلا 

الان قلبم سنگین شد برات 

سخته خدایی 

چند وقت دیگه دوره اش طول میکشه؟

نمی‌دونم چی بگم من اصلا تحمل رابطه از دور رو ندارم اصلا الان قلبم سنگین شد برات سخته خدایی چند وقت د ...

یه دو سه ماهه دیگه 

بنظرم اونور داره یه گوهایی میخوره بعید میدونم گوهی نخورده باشه 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
الان یعنی میاد ایران هم باهم رابطه ندارین؟

نه دیگه همونو دارم میگم 

طبیعتا باید وقتی بعد از اینهمه مدت میاد ایران میلش زیاد شده باشه دیگه درسته ؟ ولی این اصلا میلش به من صفر شده حالا نمی‌دونم کلا یا فقط با من اینجوری شده خدا میدونه