2777
2789

اگه اومدین میشه نظرتونو بگین

من دانشجو کنکوریم که فعلا همزمان دارم پیش میبرم ولی از ماه دیگه مرخصی میگیرم 

تقریباً یکی دو ماه پیش رفتم مشاوره و بهم برنامه داد 

حضوری هم هست و تو خونه خودش،برای همین خانوادم همراهم میان که هم تنها نباشم هم از وضعیت درسیم خبردار باشن 

اما من از برنامه عقب افتادم، ترس افتاد تو جونم دائم هم میترسیدم و یجاهایی کلا ول کردم که به مشاور جلو خانواده چی بگم

تهش دیدم خودم دارم ضرر میکنم به مشاور پیام دادم یه وقت رزرو کردم برای فردا

می‌خوام فردا همه چیو راست و حسینی بهش بگم و ازش بخوام کمکم کنه تا هم اشتباهاتمو جبران کنم هم برسم به هدفم 

ولی اگه از این شرایطم خانواده خبردار شن نمیزارن ترم بعدو دانشگاه مرخصی بگیرم و اصلا کنکور بدم 

برای همین می‌خوام بگم که به خانوادم نگه اومدم و یه هفته دیگه که باهاشون اومدم پیشش طبق عملکردم تو اون یه هفته نظرش رو بهشون بگه 

بنظرتون قبول می‌کنه ؟خیلی استرس دارم😭

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بچسب به همین چیزی که داری میخونی ،چه کاریه واقعا،اگه دوسش نداشتی چرا رفتی اصلا،بعدشم بگو به مش ...

از اینی که میخونم متنفرم عزیزم متنفر 

برا همین انقد دست دست کردم 

هرچی جلوتر میرم بیشتر بدم میاد 

به اصرار خانوادم بود درواقع بابام فقط میخواست من برم 

ایندم تباهه با رشته الآنم دق میکنم چون علاقه ندارم 

باشه پس میگم فردا...امیدوارم درکم کنع

از اینی که میخونم متنفرم عزیزم متنفر برا همین انقد دست دست کردم هرچی جلوتر میرم بیشتر بدم میاد به اص ...

اره بگو ،با عشوه و ادا نگو ،خیلی محترمانه و جدی بگو ،یه جوری تاثیرگذار و مصمم باش که کمکت کنه

خب باشی خانوادت حق دارن.تلفنی ازش بپرس و حتی اجازه نده که باهات قرار پنهانی از خانوادت واسه مشاوره ب ...

بابا نصف دانش اموزاش تنها میرن منم بیست سالمه دانشجو ام هستم

اون بنده خدام همیشه به خوبی و پاکی ازش میگن 

بحثم تنها رفتن نیست 

اینه که بتونم راحت همه چیو بگم چون جلو خانوادم نمیشه

اره بگو ،با عشوه و ادا نگو ،خیلی محترمانه و جدی بگو ،یه جوری تاثیرگذار و مصمم باش که کمکت کنه

باشه عزیزم چشم من کلا خشکم با غریبه ها 

مرسی گلم

نمیدونم والا.اما اگر علاقه نداری به هیچ عنوان نخون من خودمو بدبخت کردم

دقیقا خوندن رشته ای که علاقه توش نیست عذابه فقط 

دقیقا خوندن رشته ای که علاقه توش نیست عذابه فقط

واقعا تلاشت بکن و به خانوادت بگو با هرکدوم راحت تری مطرح کن.و اینم بگم علاقه ای که باز کار نداشته باشه مفت نمیارزه.طبقه بندی کن علاقت رو اگه علاقخ ی اولت مثلا برو سمت دومی یا سومی یه چیزی که اگرم شدیدا مورد علاقت نیس متنفر نباشی ازش.