2777
2789

یعنی حاضرن ما بدبخت بشیم و خوشبخت نباشیم نه به اندازه بچه های خودشون به ما به بچه خواهر و برادرش حسودی میکنن

بخدا منم عمه و خاله هستم دلم نمیخاد سر سوزنی برادرزاده و خواهرزادم اذیت بشن اینقدر دوست شون دارم

حتی اگه زنداداش یا شوهر خواهر خوبی هم نداشته باشم بازم بچه های خواهر و برادرمو بدشونو نمیخوام و دوست شون دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منننننننننننننننننن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

من عموم انقدر باهامون خوب بود که برای مراسم وخاکسپاریشم نرفتم 

حتی لیاقت نداشت براش فاتحه بخونم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من 

عمه هام که هیچی ولی باز بهتر از خاله هام هستن

واییییییییییی خالم اومده خونمون مامانم گفت قراره خونمون رو بکوبیم و بسازیم رفت دیگه جواب زنگ و تلفنامون رو نمیده یه زنگم نمیزنه ،ازوقتی یادم میاد باهامون رقابت داشته حدودا ۴۰ سالشه یه جوری بامن رقابت میکنه انگار همسنمه زنیکه

دایی هامم بدتر از خاله هام عموهام بدتر از دایی هام 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

تو نینیسایت به این نتيجه رسیدم همه بدن به جز خودشون😊

مثلا مادرشوهر بدی دارن ولی مادر خودشون مادرشوهر خوبی واسه زنداداشش هست.

خواهرشوهر خوبی هست ولی خواهر شوهر خودش بده.

عمه ی خوبیه ولی عمش بده

دوست خوبیه ولی دوستش خوب نیست

خانوم خوبیه ولی شوهرش بده

نمیدونم چه جوریاس😅

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
تو نینیسایت به این نتيجه رسیدم همه بدن به جز خودشون😊مثلا مادرشوهر بدی دارن ولی مادر خودشون مادرشوهر ...

عزیزم اونی که بده نمیاد تاپیک بزنه من بد کردم

اونی که دلش گرفته میاد تاپیک میزنه

عزیزم اونی که بده نمیاد تاپیک بزنه من بد کردماونی که دلش گرفته میاد تاپیک میزنه

آخه من روزی صد تا تاپیک در این باره میبینم،که مثلا فلانی بده،بهم بدی کرده،یعنی این همه آدم بدذات تو دنیا وجودداره،که به آدم خوب ،بدون دلیل بدی کنه؟؟🤔

آخه من روزی صد تا تاپیک در این باره میبینم،که مثلا فلانی بده،بهم بدی کرده،یعنی این همه آدم بدذات تو ...

شما فکر کنم ندیده باشی تا حالا از این طور آدمهای مریض کینه توز حسود و سمی که بدون هیچ دلیلی بهت نیش میزنه امیدوارم هرگز هم اینطور افراد در زندگی شما نباشه 

شما فکر کنم ندیده باشی تا حالا از این طور آدمهای مریض کینه توز حسود و سمی که بدون هیچ دلیلی بهت نیش ...

چرا بابا،تو واقعیت که زیاد دیدم،ولی چه میشه کرد،بی محلی کردن از همه چیز بهتره😚