2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بیاید لطفا

172 بازدید | 17 پست

سلام خانما شبتون بخیر

خواستم یه سوال بپرسم

من دیشب دخترعموم داشت با گوشیش به دوست پسر سابق من پیام میداد و سوال میپرسید درمورد ازمون و... که کلا ببینه در نهایت پا میده یا نه و بعدش بلاکش کنه و منم گفتم فلان حرف رو بزن و...در نهایت منم گوشیش رو گرفتم دوتا سوال پرسیدم درمورد ازمون و دخترعموم خواست ببینه در نهایت پا میده یا نه که خودم برای اون اقا نوشتم شب بخیر و تموم  و طرف اصلا نمیدونست که این دخترعموم من هست و باهاش چت کرد و کاملا خشک و رسمی

من متاهلم 

و عذاب وجدان دارم که نکنه خیانته

لطفا جواب بدید😔😔😔

ینی دوس پسر سابق‌ت هنوز برات مهمه و بهش فک میکنی 

ک میخای بدونی پا میده ب کسی یانه؟ 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان چکار کنم؟😔

به خودت قول بده

همیشه اول راه فاجعه های بزرگ خانوادگی از همین کنجکاوی های مسخره شروع میشه 

البته جا نماز آب نمیکشم ها 

منم گاهی اوقات از رو پیج اینستاگرام اکس بیست سال پیشم رو پیگیری میکنم( پیج کاریش بازه)

ولی چت و حال و احوال و پرسش و پاسخ به نظرم استارت ادامه دار شدن هست

به خودت قول بدههمیشه اول راه فاجعه های بزرگ خانوادگی از همین کنجکاوی های مسخره شروع میشه البته جا نم ...

من با پیج خودمم اصلا نبود یا اینکه بخوام استارتی بزنم کلا دور هم جمع بودیم 

و الانم روم نمیشه تو چشمای شوهرم نگاه کنم

من با پیج خودمم اصلا نبود یا اینکه بخوام استارتی بزنم کلا دور هم جمع بودیم و الانم روم نمیشه تو چشم ...

فرقی نمیکنه که با پیج کی بودی که 

دیگه فراموشش کن عزیزم 

انشالله زندگیت گرم و درخشان پیش بره و دیگه تو همچین جمع هایی حواست به جو اطراف باشه 

اون پشیمونی و عذاب وجدان داغونت میکنه