2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تو کمد دیواری میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 12047 بازدید | 379 پست
شوهر من تو فر گاز میگه صبح زود بیدار شم چایی بذارم

وای😂😂😂

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن فقط وسط مستراح جاشو میندازه میگه با بوی اینجا بیهوش میشم خابم میبره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

یبارم اونجا خوابید گقت خوب نیست

نه رو اپن میخوابه، یوقتا هم از لوستر آویزون میشه میگه حکم تاب و داره برام😬

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

ن شوهر من فقط داخل لیوان راحته

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من حالا تو فرگازو بیشتر میپسندم ولیخب سلیقه ش هوده دیگهخودمم میرم تو قوری ولی باید درشو باز بذارم چو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...