2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تو کمد دیواری میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 37574 بازدید | 531 پست

لای پرز قالی هم خوبه واسه خوابیدن. بهش بگو امتحانش کنه. اگه فرش پرز بلند از این شگیا دارین که دیگه بهتر.

اسی جان مرسی به خاطر تاپیکت. امشب کلی خندیدم اون هم با صدای خیلی بلند.😂

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من تو فر میخوابه بعضی شبا هم زیر ماشین همسایه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

من شوهرمو تو ماهیتابه  دو در میخوابونم  ،برا اینکه زخم بستر نگیره ،یوقتایی این دست اون دستشم میکنم  ،زیادم حرف بزنه ه قابلمه میزارم روش نتونه بیاد بیرون  خفه شه اون تو   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
میگن واسه پا درد خوبه

پا درد بهونست ‌‌یه جاییم انتخاب کرده که نمیشه توش جا شی😁😁😁 چقدر فکر کرده تا کمد به ذهنش رسید😂😂😂

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...