2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تو کمد دیواری میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 37504 بازدید | 531 پست

خیلییییی تاپیکات باحاله خدایی 

باعث میشه کلی ادم بخندن

دمت گرم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
دل سیاه چیهتاپیکای مزخرف نزن لطفا نه دنبال غمو غصه نیستم از واقعیتای زندگیت طنز بساز بیا اینجا بگو،ن ...

تو برو به بدختیاتو شوهر مادرشوهرت برس

سایت ارث باباته؟ عشقم‌میکشه تاپیک بزنم به تو چه ربطی داره

بعدم من دروغ نگفتم ک کسیو گول بزنم به خودت زحمت بده امضامو بخون بعد سیکتو از تاپیک بزن نظرت مهم نی برو به غم و غصت برس به شوهرداریت برس

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییییی تاپیکات باحاله خدایی باعث میشه کلی ادم بخندندمت گرم

قربونت ۵شقم😁♥️

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

تو برو به بدختیاتو شوهر مادرشوهرت برسسایت ارث باباته؟ عشقم‌میکشه تاپیک بزنم به تو چه ربطی دارهبعدم م ...

نه ارث بابای توعه

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

خیلییییی تاپیکات باحاله خدایی باعث میشه کلی ادم بخندندمت گرم

@قهرکرده    

وای چقدر خندیدم یه لحظه فک کردم تو دنیای آدم کوچولوها هستم

@قهرکرده    

@قهرکرده

بی نمکن مث خودت😒

چرا من خندم نگرفت

خب منم تاپیک بزنم شبا توی جا نوشابه میخابم،که چی مثلا؟

نمیدونم شاید من هم وایبِ شما نیستم 😤

بی نمکن مث خودت😒چرا من خندم نگرفتخب منم تاپیک بزنم شبا توی جا نوشابه میخابم،که چی مثلا؟نمیدونم شاید ...

عزیرم خب شاید هم وایب نیستیم میتونی بگذری حتما ک نباید یچیزی بگی

عزیرم خب شاید هم وایب نیستیم میتونی بگذری حتما ک نباید یچیزی بگی

چن تا ازین تاپیکای دروغکی دیدم دیگه ترکشم یکیو شانسی گرفت که تو بودی😂

باشه پس من برم دیگه خدافظ