ذرت_مکزیکی_باآویشن مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 913 عنوان شوهرای شمام تو کمد دیواری میخوابن | مشاهده متن کامل بحث + 18720 بازدید | 418 پست میگه اونجا راحتتره تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش . امروز | 01:14 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1994 😑😑😑😑😑😑 نه شوهر منرو گاز میخوابه حتما هم باید گاز شعله اش روشن باشه وگرنه نمیخوابه 🤣🤣🤣 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ذرت_مکزیکی_باآویشن مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 913 🤣🤣🤣🤣وای کامنتا خیلی حوبه برو کامنتارو از صفحه دوم بخون پاره میشی تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .
ذرت_مکزیکی_باآویشن مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 913 😑😑😑😑😑😑 نه شوهر منرو گاز میخوابه حتما هم باید گاز شعله اش روشن باشه وگرنه نمیخوابه چه شوهر بهونه گیری داری تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1994 خوشبحالت ارزوم بود شوهرم رو هود بخوابه خدایی چی اومد تو ذهنت همچین تاپیکی زدی🤣😉🤣 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 317 شوهر من تو لباسشویی میخوابه روشنشم میکنه بچرخه میگه رقص سما میکنم اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1994 برو کامنتارو از صفحه دوم بخون پاره میشی وای چندتاش دیدم دارم فقط میخندم الان میرم صفحه2🤣🤣 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1994 واسه من تو لوله جاروبرقی میخوابه🤣 مگه شوهرت سوسکه😂😂😂 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ذرت_مکزیکی_باآویشن مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 913 خدایی چی اومد تو ذهنت همچین تاپیکی زدی🤣😉🤣 گفتم بخندیم دور هم🤭 تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1994 گفتم بخندیم دور هم🤭 خیلی خوب بود ایدت🤣👌 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 16741 😆😆😆😆😆😆این چجور به ذهنت رسید آخه ذهن خلاقی دارم این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دخترفروردینی۲۴ عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 764 نه مال من تو حموم میخوابه😐پر بازدید امشبه😂شوخی میکنی دیگه؟ شوهرت دیگ کارخودشوراحت کرده 😂😂😂
nily7777 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1295 شوهر من تو قوری میخوابه هی میگم بیا پیش من تو قندون بخواب میگه نه یه حبه قند میدی چاییم مونده تو دستم می دونی سخت از انتظار چیه؟ انتظاریه که می دونی پایان نداره....
ذرت_مکزیکی_باآویشن مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 913 پزتااابببب تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1998 دیدین؟ پاک کنم؟ خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...