2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12314 بازدید | 428 پست
عزبزم برا چی جدا بشی اخه همسرت مشخص دوست داره مگه خراب کردن یه زندگی به همین آسونی هست واقعا هم کم م ...

مرسی گلم درست میگی به هر حال همه زندگیشون مشکل دارن ولی نوعش فرق می‌کنه عزیز .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بنظرم تو اصلن دوس نداری از نچرالی در بیای دلیل اینکه ژل این آنزیم زدی همین بود من می‌دونم بهت میومد ...

اره دقیقا همینطوره

حس میکنم اگر بخام صورتمو تغییر بدم سنم بالا بره...

لبمم اتفاقا خیلیا گفتن قشنگه.ولی خودم حس کردم اردکی شده رفتم انزیم زدم😐😂

عزیزم دو سه روز تعطیل بودم روزا دیر پاشدم خوابم بهم ریخت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عکس میزاری باز من ندیدمممم

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
همین جایی که رفتی ژل لب زدی

نه قبلا جایی دیگه زدم این سری لبو نزدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......