2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 208 پست
منم همین طورم چه اشکالی داره

آخه نود درصد زندگیم همینه چی بخرم چی بپوشم موهام پوستم لباسم دیگ حواسم به کسی نیست 😐

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

آخه نود درصد زندگیم همینه چی بخرم چی بپوشم موهام پوستم لباسم دیگ حواسم به کسی نیست 😐

تو خود منی 🤭

متولد چه ماهی هستی؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خود منی 🤭متولد چه ماهی هستی؟

من شهریور هستم عزیز ،شوهرم دیروز بهم می‌گفت از دکتر در آمدت بیشتر به شوخی منظورش بود اینقد از من پول میگیری منم گفتم وظیفته اگ نداشتی که نمیگرفتم ..امشب تو فکر بودم صدام کرد سنگین بودم بعد گفت چیه پول بزنم خوب میشی .لامصب هرکاری میکنه بعدش بهم باج میده اون سری خیلی دوست داشتم پول بزنم سرش بخدا ولی با خودم فکر کردم ولش کن بشین کلی محصول پوستی سفارش بده ☹️اینا رو تاپیکای خودم نمیگم چون به جونم میوفتن منم اعصاب ندارم 

من شهریور هستم عزیز ،شوهرم دیروز بهم می‌گفت از دکتر در آمدت بیشتر به شوخی منظورش بود اینقد از من پول ...

یاد خودم افتادم با کارات 👌🤣

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یاد خودم افتادم با کارات 👌🤣

اینم بگم بعد بخواب زیاد حرف زدم از دستش ولی خیلی عصبی هستم حتی میخواستم جدا بشم ولی لامصب فکر کردم کی مثل این زبون باز و خرج می‌کنه قبلنا با یکی بودم گدا گشنه آیی بود حوصله شروع دوباره رو دیگ ندارم خلاصه اینکه دارم زندگی میکنم و شغلم شده خرج کردن ولی به این فکر میکنم عمر کوتاه میگذره همه که نباید دکتر و مهندس و شاغل باشن یکی مثل تو خرج کنه برگرده بپوشه ،اخه یسری میگم با این پولا برو چیزی یاد بگیر من قبلن درس خوندم ولی واقعا حوصلم نمی‌کشه برم آموزش 

خلاصه همین دیگ شبت بخیر 💞💞