2777
2789

خیلی درد دارم شبایی ک میگیرم تا صبح ادامه داره درده امشبم رفتم مسکن امپول زد بعد خوب نشدم باز سرون توروخدا اگر داشتین یا تجربه داشتین بگید چیکار کردین میگن متخصصا هم فقط قرص اعصاب و آرامبخش میدن درمانی نداره😭😭😭حالم خیلی بده تا صبح مرگ ب چشا خودم میبینم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسهال من یه هفته درد شدید داشتم جوری که فکر کردم سنگ صفرا دارم معدمم همزمان درد میکرد بعد یه هفته خ ...

من درماه یه روزایی میگیرم دقیقا نمیدونم یک روز یا بیشتر ولی تا صبح از درد ب خودم میپیچم و درددد مسکن میخورم تا صبح بیدارم داغون میشم چند وقت پیش ب جا چند روز یک هفته درد شدید سونو مسکن

من هیچ جوره اروم نمیشم حتی با مسکن قوی و امپول

نمیدونم من یبار‌کلا امپول زدم اونم تاثیری نداشت زیاد تو اسهالم🙂مهمونیم بودم ابروم بکل رفت

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
سالهاست دارمبدتر شده ک بهتر نشدهدرمانم ندارهفقط باید با رعایت رژیم غذایی و کاهش استرس و ورزش کنترلش ...

دوست دارم بمیرم و این درد نکشم😭😭😭با رژیم دیگ نمیگیرتت؟

دکتر گوارش رفتی چی گفت من نرفتم هنوز

من درماه یه روزایی میگیرم دقیقا نمیدونم یک روز یا بیشتر ولی تا صبح از درد ب خودم میپیچم و درددد مسکن ...

منم یه مدت یبار میگیره نزدیک عادت ماهانم‌خیلی زیر دلم درد میگیره نمیدونم ربط داره یا نه

دوست دارم بمیرم و این درد نکشم😭😭😭با رژیم دیگ نمیگیرتت؟دکتر گوارش رفتی چی گفت من نرفتم هنوز

من رفتم ازمایش اینام دادم گفت ای بی اس هست

و ورزش و یوگا و رعایت رژیم

ولی این بیماری انقدر مضخرفه ک تو ممکنه امشب عدس پلو بخوری هیچیت نشه

ولی یروز دیگه همین عدس پلو رو بخوری و اذیتت کنه

خیلی مضخرفه

و از همه بدتر من صدای روده ام دارم ک کلا زندگیه منو نابود کرده

من درماه یه روزایی میگیرم دقیقا نمیدونم یک روز یا بیشتر ولی تا صبح از درد ب خودم میپیچم و درددد مسکن ...

ببین همون وقت چیا خوردی؟

استرس یا عصبی نشدی؟

چیزای نفاخ، یا فود مپ بالا(گوگل کن)  بخوری ممکنه اذیتت کنه