2777
2789
عنوان

ساعت صفر رو تا حالا چند بار دیدید

28 بازدید | 2 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

من قبلا هم یکی دوباری دیده بود البته منظورم اخیرا نیست.امشب هم دوباره دیدم.حس خوبی داشتم وقتی میدیدمش چون قبلا خونده بودم معنیش برآورده شدن امیال و آرزوها با قلبی پاک و خالص هست.یا مثلا یک شروع دوباره در زندگی...

ولی امشب یه جا یه تیکه مطلب درموردش خوندم یکم ترسیدم.البته تصمیم گرفتم دنبال این چیزا نرم فا.ل و...

حالا تا حالا شما دیدید؟چه اتفاقات خوب و بدی بعدش براتون افتاده و چه مدت ازش گذشته؟تجربه ای داشتید؟

تهشم ممنون میشم برای سلامتی من و مادر و پدر و همسرم و دور شدن انرژی منفی ازمون و افزایش طول عمرمون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید برامون.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.