2777
2789

میدونم بستگی ب وزن داره ولی میخوام بدونم برای نوزاداتون پوشک چه سایزی میگیریدو چند ماهشونه

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....

اواخر هشت ماه تقریبا ۹ کیلو سایز ۴ میگیرم

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سایز ۶میگیرم دو سالشه 

اگه بزرگتر بود بزرگتر میگرفتم چون بهش کوچیکه فقط مولفیکس یکم اندازش میشه 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

۱۵ ماهشه سایز ۳ میبندم بچم ریزه ۹ کیلوئه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

من گرفتن پوشک با سایز مناسب برام چالش شده واقعا،کوچیک میگیرم کوچیکه یه سایز بزرگتر میکیرم بزرگ میشه،مولفیکس میگیرم ۴ماهشه۶کیلو سایز۴میگیرم یعنی بزرگه؟دوست دارم یکم بزرگ باشه راحت باشه میترسم سفت بشه اذیت بشه

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....