2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول کردن تفاوت ها 

و صحبت کردن در مورد ناراحتی ها و سوءتفاهم ها، به جای داد زدن و قهر و عصبانیت 

کوتاه ترین تایم قهر بودن نهایتا یه شب تا صبح

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چی بگم‌که تعریف از خود نباشه  ،البته دور از شوخی قطعا فقط من باعث ش نبودم بیشتر سهم شوهرمه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

صبوری کردم خیلی جاها جواب ندادم خودمو زدم کری الان نتیجه داده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

رازش انتخاب در سن بالغانه و عاقلانس 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خوشبختی راز نداره شانس داره

تا زمانیکه با این باورها زندگی کنید عرگز تو زندگیتون تغییر مثبتی نخواهید دید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

متاهل نیستم ولی میدونم 

مهمترین دلیل انتخاب آدم درست و مناسبه

دوم: دعوت هاتو انتخاب کن.یعنی دعوت و اختلاف نظر طبیعیه اما نه شر هر چیزی. سر چیزای مهم دعوا کن

دعوا کردنو بلد باشه

به خودت و زنانگیت برس

شوخ طبع و آروم باش تو زندگی 

قبول کردن تفاوت ها و صحبت کردن در مورد ناراحتی ها و سوءتفاهم ها، به جای داد زدن و قهر و عصبانیت کوتا ...

و هییییچ وقت هیییچ وقت نگفتم آی مامانت اینو گفت آی آبجیت فلان کار رو کرد! خب رفتارهای مادر و خواهرش به اون چه ربطی داره که الکی اعصابشو خورد کنم و ناراحتش کنم!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲