2777
2789

خب

وقتی کسی خجالت میکشه و راحت نیست با اون شخص ارتباط میگیرم تا با بقیه..تا اونم وارد جمع بشه و موضوعات 

بعد دیگه تحت هیچ شرایطی اشغال نمیریزم 

بعد دیگه بچه ها همه چیز یادشون میمونه و همه شخصیت ادم از همون بچگی شکل میگیره..برا همین سعی میکنم در حد خودم هیچ خاطره بدی از خودم توی ذهن بچه ها نزارم 

خب رفتارای خوبم زیادن دیگه اینارو یاد بگیر فعلا

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خبوقتی کسی خجالت میکشه و راحت نیست با اون شخص ارتباط میگیرم تا با بقیه..تا اونم وارد جمع بشه و موضوع ...

میشه😂یکم ادداب معاشرت دربرابر خانواده نامزد یادم بدی سرزبون داشتن و ایناا

میشه😂یکم ادداب معاشرت دربرابر خانواده نامزد یادم بدی سرزبون داشتن و ایناا

راستش من این چیزارو خیلی بلد نیستم 

من کلا زیاد اهل سیاست نیستم 

و سعی میکنم رفتارای بقیه رو به منظور نگیرم تا جاییکه میشه 

همین

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
برعکس من

سخت نگیر به خودت 

نمیگیرم،روزگارببهم سخت میگیره

☹️💔