2777
2789
عنوان

تکرار ادرار در بارداری تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست
اره دقیقا.در کل بارداری سخته کلا ازچشمم افتاد بخدا فرداشب مهمون دارم الان بلندشدم ی خورده گردگیری کر ...

به همسرت بگو‌انجام بده یا بگو یکی‌بیاد کمکت چون ماه های آخر واقعا سخته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگو‌انجام بده یا بگو یکی‌بیاد کمکت چون ماه های آخر واقعا سخته

بیچاره شوهرم گفت دست نزن خودم میام امااونم شبکاره تامیادخونه خستس خوابش میاد دلم نمیاد خدایی تواین ۸ماه ی بارم من جارونکردم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ترش از واژنتون؟؟یا ادرار؟؟

لباسم کثیف نشه بخاطر ترشح

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
جدی یعنی از چی می‌تونه باشه کلافه شدم

سلام ، مادر شدنتون مبارک باشه 🥰

عزیزم وقتی رحم بزرگ میشه فشار میاره به مثانه و مثانه جمع تر و کوچکتر میسه بنابر این زود زود پر میشه و شما مرتب میری دستشویی  

من میرم دستشویی کامل بعد میام بیرون پنج دقیقه دگ انگار باز هست میرم و باز هست نمی‌دونم از عفونته یا ...

من هفته های اول اینجوربودم کلا میرفتم بعدحس میکردم هنوز کامل ببخشید مثانه خالی نشده از دادم عفونت نداشتم ولی درماهای بالا نه چراطبیعی ادرارزیاد چون رحم به مثانه فشار میاره وزودحس پرشدن میکنی

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

جدی یعنی از چی می‌تونه باشه کلافه شدم

نی نی میگن بزرگتر شده به مثانه فشار وارد میکنه

بخدا من الان ده بار رفتم دسشویی همین درمیام باز ادرار تو مثانمه خسته شدم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋