2777
2789

مامانا میرم دستشویی ببخشید بعد ادرار میام بیرون انگار بازم هست مونده باز برمی‌گردم میبینم هست واقعا 

این از عفونته یا طبیعیه؟۲۵ هفته

من ک ۳۶هقتم دیگه بریدم شبا اصنننننن خواب ندارم رفتم دکتر گفت جنین بزرگ شده ب مثانت فشا میادبعد خیلی ببخشید میرم دسشویی بافشار کم میاد این ازهمه عذاب اورتره 

۱۸روز دیگه بدنیامیاد خلاص واقعا دوران بارداری خیلی سخته

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میرم دستشویی کامل بعد میام بیرون پنج دقیقه دگ انگار باز هست میرم و باز هست نمی‌دونم از عفونته یا ...

وای منم امشب اینطوری شدم هی میرم دسشویی بازم مونده

هفته ۲۴

ازمایشم دادم طوری نبوده

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

من ک ۳۶هقتم دیگه بریدم شبا اصنننننن خواب ندارم رفتم دکتر گفت جنین بزرگ شده ب مثانت فشا میادبعد خیلی ...

یه پد روزانه بذار اگه خیلی اذیتی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
یه پد روزانه بذار اگه خیلی اذیتی

اتفاقا بخاطر ترشحاتم پدمیزارم هرروز.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من ک ۳۶هقتم دیگه بریدم شبا اصنننننن خواب ندارم رفتم دکتر گفت جنین بزرگ شده ب مثانت فشا میادبعد خیلی ...

من ۲۵ هفتمه امروز اینجوری شدم نمیدونم از چیه میرم دستشویی انگار کامل میاد بعد میام بیرون انگار باز هست مجبورم برم 

اتفاقا بخاطر ترشحاتم پدمیزارم هرروز.

تواین ماه آره خیلی ترشح میاد...موقع هایی که پد نمیذاشتم روزی چندبار لباس زیرمو عوض میکردم کلافه شده بودم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
من ۲۵ هفتمه امروز اینجوری شدم نمیدونم از چیه میرم دستشویی انگار کامل میاد بعد میام بیرون انگار باز ه ...

حتما ب دکترت بگو ازمایش کشت ادرار بنویسه واست من دادم عفونت نداشتم اما توام خیالت راحت بشه انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تواین ماه آره خیلی ترشح میاد...موقع هایی که پد نمیذاشتم روزی چندبار لباس زیرمو عوض میکردم کلافه شده ...

اره دقیقا.در کل بارداری سخته کلا ازچشمم افتاد بخدا فرداشب مهمون دارم الان بلندشدم ی خورده گردگیری کردم لباسارو جمع کردم اشپزخونه رو جمع کردم دیگه نتونستم جاروکنم نفسم گرفت.اصنننننن نمیتونم جاروکنم قشنگ نابودمیشم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40