2777
2789

خب معلومه، قطعا اصفهان

آب و هوای بهتر، امکانات رفاهی بیشتر، امکان ترقی بیشتر و...

آلات کل شاهین شهر اصفهان اهوازی هستن، تو خود اصفهان هم خوزستانی زیاده

گروه قرمز❤️ وزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی تابلویه که اصفهان 

دلیلش هم اینه امکانات اصفهان بیشتره از اهواز 

بعدم گرمای اهواز فقط مردم اون شهر میتونن تحمل کنن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به نظرت هوای اصفهان بهتر از اهواز نیست؟؟؟؟؟و شیک تر

هر دو استان در حد سه روز بودم شاید مجبور باشم برم یکی از این دو استان اما میترسم اصفهان هزینه هاش زیاد باش واس حقوق کارمندی

واقعا برای بعضیاتون متاسفم تاپیک زده کدوم شهر بعضیاتون خدا خلقتون کرده برای اراجیف گفتن ربطش میدین به آدماشو قومیتی میکنید تاپیک رو واقعا برای بعضیاتون خیلی متاسفم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

معلومه که اصفهان

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اهواز گرما هوا را باید تحمل کنید، مشکل گرد و غبار و همینطور الودگی اب هم هست، ولی مردم خیلی مهربان و خونگرمی داره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم