2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جای خوب و بدش کجاست چقد پول میخاد بنظرت

به نظرم اصفهان با همه سطح مالی میشه زندگی کرد

شما حتی اگه یه جایی مثل خمینی شهر مجبور بشی بری، هزینه هات پایینه اما عملا داری اصفهان زندگی میکنی 

گروه قرمز❤️ وزن 

آره راست میگید اصفهانیا اصلا نهایته بد  و بدجنسی اند ولی جنوبی های محترم که همتون هجوم آوردید اصفهان و بقول دوستمون اصفهان شده خوزستان و اهواز دوم

لطفا اگه اینجا  و آدماش را سرد و بد میدونید برگردید به شهر گرم و مهمون نواز خودتون تا مردم بومی منطقه بتونند برند سرکارشون تو شرکت هاو ذوب آهن و مجتمع 

والا تا یکی بازنشست میشه گوشی برمی‌دارید قوم و خویش را دعوت میکنید اینجا

شهر ما اصفهان آلودگی و مریضیش برا مردم خودش هست سرمایه کار و مزایا برا مردم شهرهای اطراف مثل اهواز و خوزستان وشهرکرد

آره راست میگید اصفهانیا اصلا نهایته بد و بدجنسی اند ولی جنوبی های محترم که همتون هجوم آوردید اصفهان ...

من نه خوزستانی ام نه شهرکرد

خودمونم اینجا کارآفرین هستیم نه حاضری خور

کسی هم نگفت اصفهانیا بدجنس هستن، همه نظرشون اینه مردم اصفهان سرد هستن و غربت اینجا حس میشه

گروه قرمز❤️ وزن