2777
2789
عنوان

یعنی فقط برای جهاز سرویس میخرن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات عزیزم ممنون مامان من کلا زیاد به این چیزا اهمیت نمی‌ده بیشتر حرص میخوره پولاتونو پس انداز کنید ...

خوب دیگه اخلاقش همینه . بهش بگو مامان جان با این پولها که نمیشه خونه بزرگ کرد حداقل بزار یکم ظرف و ظروف را عوض کنیم اون قدیم بود که قیمت وسایل خونه نصف قیمت خود خونه بود و با صرفه جویی میشد خونه خرید الان دیگه نمیشه ‌

منم چن بار عوض کردمو خریدم جلو دستیا که نهایت سه چهار سال عمر کنن مدام لشپزی کنی

دقیقا 

من چند بار که عوض کردم از این ارزونا گرفتم 

با اولین پخت و پز چون گازم کوچیکه و شعله هاش نزدیکه هم دسته هاسون می‌سوخت جلو مهمان خجالت می‌کشیدم 

این سری گفتم بزار مدل خوب بردارم

خوب دیگه اخلاقش همینه . بهش بگو مامان جان با این پولها که نمیشه خونه بزرگ کرد حداقل بزار یکم ظرف و ظ ...

دقیقا چون خودش با این روش خونه رو بزرگ کرد و ... الآنم فکر می‌کنه با همین روش میشه 

الان کمه کم باید ۱ تومن داشته باشی تا تو همون منطقه خودت خونه بزرگ کنی

دقیقا چون خودش با این روش خونه رو بزرگ کرد و ... الآنم فکر می‌کنه با همین روش میشه الان کمه کم باید ...

خوب دیگه الان را با قدیم مقایسه میکنه . انشاالله خونتون را هم به زودی بزرگ می کنید .