دیگه دارم میمیرم ده روزه دارم خفه میشم به شدت تنگی نفس دارم نفسام قوی نیستن مجبورم دم به دیقه نفس عمیق بکشم نفس عمیق هم خیلی کم نمیتونم بکشم خمیازه هام ناقصه دکترقلب وریه رفتم سالمم پس مشکل ازچیه بخدا دارم میمیرم زندگی روازم گرفته😭😭چیکارکنم شماخودتون یااطرافیانتون کسی اینطورنبوده؟؟معده اس یااختلال اضطرابی گرفتم؟؟چون هیچوقت مشکل معده نداشتم من دیگه دارم خفه میشم این چه بدبختیه پانیک نیست چون پانیک نهایتایک ساعته من ده روزه اینطورم حین غذاخوردنم نفس کم میارم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزیزم ام ار ای ندادم...یعنی دکترم نخواستهمین طور ک حالات منو دید خودش متوجه شد ک حمله عصبیهولی چو ...
من دو ساله ..از یه سرگیجه مثل افت فشار اما شدید تر که فکر میکردم مبخام بمیرم...بعدش دیگه شد گیجی ومنگی سر و وسواس فکری وبیقراری ودلشوره...اره چکاب دادم سالم بود جدیدا ام آرای دادم که گفتن یکی از رگهای گردنم مادرزادی تنگی داره اما دکترها میگن علایمت ربطی نداره چون مادرزاد اینجوری اما من میترسم همش
حتمامادرتون روهم ببرید دکتر.درخلال درمان ایشون روواردجمعی کنید که تجربه ی ایشون روداشتن.کسایی که غمی روکشیدن امابه زندگی ادامه دادن.درکناردارودرمانی، بودن انسان های همراه و حامی ،خیلی خیلی کمک کنندس
پس تا حد زیادی ب خودمون بستگی دارهمتاسفانه من هیچ جوره نمیتونم ریلکس باشم و خودمو کنترل کنم
نمیدونم از چیه ولی الان اکثرا دچار همین مشکلات شدن ، زمان قدیم مگه همچین بیماری های بود؟یااگرهم بود خیییلی کم ...منم نمیتونم تمرکز کنم و خودمو کنترل کنم