2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 74071 بازدید | 957 پست
‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

خونه بخری ارزش خونه بالا میره.دو سال دیگ قیمتش میره بالا سود زیادی میکنی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متعجبم بعضیا چه راحت اینجا از خصوصی ترین و مهمترین موضوعات زندگیشونو حرف میزنن!

دیگه مثل پنجاه سال پیش نیست که اگه کسی خواست دزدی کنه باید حتما شبونه از دیوار مردم بالا بره

عصر پیشرفت و تکنولوژیه 

همه چیز با تکنولوژی پیش میره حتی دزدی و خونه خراب کردن مردم

یه کم خوددار باشین و اسرار زندگیتونو نریزین کف سایت

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خونه بخر 

ارزش پولت کم نمیشه اگر خونه بخری 

ولی اگر بزاری بانک درسته سودش بیشتره ولی ارزشت پولت تا سال دیگه خیلی میاد پایین 

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 

آره عزیزم درست میفرمایید  حالا من پول رو مثال زدم  طلا ودلار بخره که چه بهتر  واینکه شوهر خواهرمن رئیس بانک بود وتازگی بازنشسته شده  میگفت مثلا این مولهای ۳ یا چهار میلیارد اینقدرها میومدن بانک میزاشتن  واسه سود وتا یک سال به سود که دست نمیزدن  سود بیشتری بهشون تعلق میگرفت  ودقیقا یه خانمی سه میلیارد گذاشت بعد از یک سال یه میلیارد سود برداشت کرد به غیر از پول خودش  

شده ده میلیون شو بده به مشاور مالی ازش مشورت بگیر اخه نی نی سایت که بدرد بخور نیست

ولی به نظر من سوذ بانکی نهایت ۲۵ درصد هست

تورم ۴۰ ۵۰ درصده

یعنی بزاری بانک واقعا اشتباه کردی

چون الان ۶۰ میدن ده سال دیگم همون ۶۰ میدن

با پولت تو صندوق های سرمایه گذاری طلا سرمایه گذاری کن در مورد شون حسابی تحقیق کن. واقعا امنه. پولت از دزدی در امانه کاملا 

کارمزدش نیم درصده 

معاف از مالیاته

تازه اگه دوره طلا ببینی و باهاش نوسان گیری کنی واقها سود عالی ای میتونی به جیب بزنی

به هیچ وجه نذار بانک من سه ماه ۵۰۰ ت گذاشتم بانک شهر کلا بهم ماهی ده ت سود داد بعد که رفتم پولمو بگیرم ۴۹۰ ت دادن گفتن ده ت سود اولیه رو چون اخر ماه حساب باز کردی از حسابت کسر کردیم بهت دادیم😐

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

بنظرمن ۱تومنشو بزار بانک سود بگیر ۵۰۰تومنشم طلا بگیر بقیشم خونه بگیربا وامی ک رو خونس بده مستاجر با پول سودو کرایه خونه قسط وام خونه رو بده اینجوری پولت چندبرابرمیشه

مجردی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
اونایی که میگن بانک بزاری بی ارزش میشه پول فک کن ۶۰میلیون سود در ۱۲ ماه سال میشه ۷۲۰میلیون یک سو ...

البته بهتره که اون سود ماهیانه تبدیل به طلا و دلار بشه. اینطوری یه مقداری از پول تبدیل شده و از تورم جا نمیمونه.

مثلا در حال حاضر با این نرخ بیش از ۱۲ سکه واسه یکسال میتونه با سود سپرده اش بخره 

که سال دیگه اینموقع همون ۳ میلیارد هست و ۱۲ سکه که شاید ارزشش از ۷۲۰ تومن هم بیشتر بشه.

البته این نظرات واسه شخصی هست که دیگه تصمیم نهاییش بانکه 

دوستان هم که میگن بی ارزش میشه چون مثلا پارسال همین اینموقع ۳ میلیارد میشد حدود ۱۰۰ سکه

حالا اون پول میرفت بانک یک سال میموند؛ الان ۳ میلیارد میشه حدود ۵۸ سکه و اون ۷۲۰ تومن سود هم میشه حدود ۱۳ سکه. یعنی جمعا ۷۱ سکه. حالا اصلا میگیم ۷۵ تا سکه، نه ۸۰ تا سکه. بیشتر میشه؟ نه

پس کدوم ارزش پول پایین نیومده؟

۸۰ سکه (و حتی کمتر) یا ۱۰۰ سکه؟

البته که سکه مثال بود. بخاطر حفظ ارزش پول. مگرنه گزینه های دیگه هم هست

من 7 گرم طلا خریدم پارسال 29 تومن(فی بازار 2800امسال دادم 30 تومن (فی بازار 4650)

حتما اجرت و مالیات زیاد گرفتن ازت

واسه سرمایه گذاری طلای مستعمل خوبه که سه تا پنج درصد فقط اجرت داره

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن